Špagety carbonara s tuňákem a pórkem
Zdroj: archiv Rio Mare
Špagety carbonara s tuňákem a pórkem
Zdroj:
archiv Rio Mare
Postup přípravy
-
Přiveďte k varu osolenou vodu, přidejte špagety a vařte al dente.
-
Mezitím očistěte pórek a nakrájejte na tenké kroužky, osmahněte jej na trošce oleje, dokud nezezlátnou, a osolte.
-
V misce rozšlehejte žloutky a jedno celé vejce s parmazánem, přidejte trochu vody z těstovin a pokračujte ve šlehání, než bude konzistence připomínat krém.
-
Slijte vodu ze špaget a přidejte k nim směs vajíček s parmazánem. Dobře promíchejte. Přidejte pórek a tuňáka.
-
Posypte petrželkou a opepřete dle chuti.
Špagety carbonara s tuňákem a pórkem
Zdroj: archiv Rio Mare
Špagety carbonara s tuňákem a pórkem
Zdroj:
archiv Rio Mare