Podzimní salát s kaki a vejcem
Zdroj: www.nejkaki.cz
Podzimní salát s kaki a vejcem
Zdroj:
www.nejkaki.cz
Spojení kaki, hrušky a vajíčka je pro salát velmi netradiční. Přesto se v tomto jídle chutě krásně prolínají. Zmíněné suroviny se navíc postarají o to, aby byl salát dostatečně sytý i v podzimních měsících.
Postup přípravy
-
Nejdříve překrojte brambory a dejte je vařit, dokud nezměknou. Potom dejte vařit vajíčko, a to zhruba na 7 minut.
-
Mezitím si připravte talíř, na který naskládejte špenát, hrušku nakrájenou na menší půlměsíčky a kaki nakrájené na plátky, které ještě rozpulte.
-
Jakmile se uvaří brambory, rozpalte pánev a na přepuštěném másle nebo rostlinném oleji je opečete dozlatova.
-
Naskládejte je na talíř k ostatním surovinám. Zasypejte slunečnicovými semínky, osolte, opepřete a přelijte balzamikovým octem a medem.
Podzimní salát s kaki a vejcem 2
Zdroj: www.nejkaki.cz
Podzimní salát s kaki a vejcem 2
Zdroj:
www.nejkaki.cz