návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Matjesová pomazánka

Hodnoceno: 1x
2–4 porce
do 10 minut
Matjesová pomazánka
Autor: archiv Hellmann´s Matjesová pomazánka
Výrazná chuť matjesů skvěle pasuje k neutrální chuti vařených brambor, jarní cibulka dodá osvěžující akcent. Pro dochucení můžete použít trochu citronové šťávy, pro odlehčení přidejte kousek nastrouhaného jablka bez slupky.

Receptů na pomazánky není nikdy dost! Tady máte další :)

Postup

  1. Matjesy rozmixujte najemno.
  2. Brambory rozmačkejte vidličkou.
  3. Smíchejte s nasekanou cibulkou, majonézou a dochuťte cukrem.

Matjesová pomazánka  Foto: Matjesová pomazánka; foto: archiv Hellmann´s