zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Matjesová pomazánka
Autor: archiv Hellmann´s Matjesová pomazánka

Matjesová pomazánka

Hodnoceno: 1x
Výrazná chuť matjesů skvěle pasuje k neutrální chuti vařených brambor, jarní cibulka dodá osvěžující akcent. Pro dochucení můžete použít trochu citronové šťávy, pro odlehčení přidejte kousek nastrouhaného jablka bez slupky.
do 10 minut
2–4 porce

Receptů na pomazánky není nikdy dost! Tady máte další :)

reklama

Postup

  1. Matjesy rozmixujte najemno.
  2. Brambory rozmačkejte vidličkou.
  3. Smíchejte s nasekanou cibulkou, majonézou a dochuťte cukrem.

Matjesová pomazánka  Foto: Matjesová pomazánka; foto: archiv Hellmann´s

reklama