návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

VIDEO: Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy

4 porce
do 30 minut
Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy
Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy Autor: Hermína / Prima
Rybu nemusíte jen vařit, péct či grilovat. Můžete ji nechat jen marinovat a rovnou podávat. Jak na to, vám ukáže Zdeněk Pohlreich.
Reklama

 Připravte si tuto lahůdku společně se šéfem:

Reklama

Postup

  1. Rybu vykuchejte a vyfiletujte. Talíř osolte, opepřete a rozložte na něj nakrájená rajčátka. Pokapejte olivovým olejem a navrch poklaďte najemno nakrájenou rybou.
  2. Připravte si marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu a olivový olej. Rybu opepřete, pokapejte marinádou, posypte nasekanými bylinkami a ozdobte listy salátu a kuličkami kaviáru. Na závěr ještě talíř pokapejte zbytkem marinády a podávejte.
Reklama

Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy Foto:

Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy Foto: Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy; foto: Hermína / Prima

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! III. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama