Najděte si recept
Na co máte chuť?

VIDEO: Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy
Rybu nemusíte jen vařit, péct či grilovat. Můžete ji nechat jen marinovat a rovnou podávat. Jak na to, vám ukáže Zdeněk Pohlreich.
do 30 minut
4 porce
Připravte si tuto lahůdku společně se šéfem:
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Rybu vykuchejte a vyfiletujte. Talíř osolte, opepřete a rozložte na něj nakrájená rajčátka. Pokapejte olivovým olejem a navrch poklaďte najemno nakrájenou rybou.
- Připravte si marinádu: v misce smíchejte citronovou šťávu a olivový olej. Rybu opepřete, pokapejte marinádou, posypte nasekanými bylinkami a ozdobte listy salátu a kuličkami kaviáru. Na závěr ještě talíř pokapejte zbytkem marinády a podávejte.
Marinovaná ryba s kaviárem a citrusy; foto: Hermína / Prima
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! III. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu: