Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Lilkové rolky v rajčatové omáčce

do 1 hodiny
Lilkové rolky v rajčatové omáčce
Lilkové rolky v rajčatové omáčce Autor: Hodně domácí
Lilek, rajčata, špenát a tři různé sýry v náplni, no prostě všechno zdravé, lehké a plné chuti. Vypadá to skvostně a taky to tak chutná, rolky se na jazyku jen rozplývají.
Reklama

Článek

Plněné portobello houby ve stylu caprese  Foto:

Otestujte nejlepší recepty na oblíbené plněné žampiony

Plněné žampiony jsou oblíbeným předkrmem nebo skvělým tipem na rychlou a lehkou večeři. Způsobů, jak je připravit, existuje mnoho a fantazii se v tomto případě meze...
Reklama

Postup

  1. Lilky podélně nakrájejte na tenké plátky, osolte, nechte vypotit a přebytečnou vodu odsajte papírovým ubrouskem.
  2. Naskládejte na plech, potřete olivovým olejem a pečte asi 10 minut.
  3. Mezitím si připravte náplň. Na oleji zpěňte šalotku a nasekaný česnek, přidejte nakrájený špenát a chvilku poduste. Nastrouhejte všechny tři sýry, mozzarely jen půlku a společně s vajíčkem, pepřem, solí a špenátem a vše zamíchejte.
  4. Na dno pekáčku nalijte rozmixovaná, osolená rajčata a přidejte pár snítek tymiánu.
  5. Směsí naplňte plátky lilku, srolujte a klaďte na rajčata. Posypte druhou půlkou mozzarely, klidně i trochou parmezánu, přikryjte alobalem a pečte cca 45 minut.
  6. Nakonec ještě 10 minut zapečte odkryté, aby se nahoře vytvořila kůrčička. Možná se to nezdá, ale je to rychlý recept. Komu by chyběla příloha, tak je k tomu výborné dýňové pyré.
Reklama

Lilkové rolky v rajčatové omáčce 2 Foto: Lilkové rolky v rajčatové omáčce: foto: Hodně domácí

Hodně domácí blog

Hodně domácí - portrét Foto:

Svůj život jsem zasvětila fotografii. Fotím převážně lidi. Reklamy, svatby, rodinné focení, někdy i produktovou fotografii.

Během mé kariéry mě však dohnal můj životní styl a začala jsem mít zdravotní problémy. Měla jsem pocit, že možná už nebudu moct ani pracovat a to mě natolik vyděsilo, že jsem se rozhodla změnit život a stravovací návyky od základu. Mám rodinu, o kterou mě baví se starat, vařit jim domácí jídlo a tím je motivovat k tomu, aby se vydali stejnou cestou. Je to přesně tak, jak se říká : "Láska prochází žaludkem a jste to, co jíte."

Proto jsem se rozhodla, že se s vámi na blogu Hodně domácí podělím o mé recepty, které jsou jednoduché, nevyžadují příliš mnoho času a jsou především zdravé. Tedy většina.

Užijte si jich, stejně tak jako života!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama