Suroviny
- Kuskus
- Vývar
- rajčata
- salátová okurka
- petrželka
- Máta
- Cibule
- Česnek 3 stroužky
- citronová štáva
- Olivový olej
- Sůl
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Kuskus nasypeme do mísy, vmícháme pár kapek oleje a zalijeme teplým vývarem, zakryjeme a necháme asi 5 minut odstát.
- Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli, rajčata, petrželku a okurku zbavenou jádřinců.
- Kuskus promícháme, přidáme všechny nakrájené suroviny, osolíme a spojíme dohromady.
- Na závěr ještě salát dochutíme – postupně přisypeme prolisovaný česnek, nakrájené lístky máty a pokapeme citronovou šťávou.