reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Kuřecí špízy na pivě a medu
Autor: Marek Kučera Kuřecí špízy na pivě a medu

Kuřecí špízy na pivě a medu

Hodnoceno: 0x
Lahodné, šťavnaté a rychlé – co víc si pro letní večery přát? Postup ještě urychlíte, když maso namarinujete den předem – dlouhé rozležení mu jen prospěje.
do 30 minut
6 porcí

reklama

Další nové nápady na grilované pochoutky najdete v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH:

Článek

Letní číslo časopisu Prima FRESH Foto:

Ochutnejte léto s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Letní číslo časopisu Prima FRESH nabízí plnou náruč nových receptů, s kterými si období prázdnin užijete ještě více naplno! Časopis najdete v prodeji již od 7. června, tak...

reklama

Postup

  1. Všechny přísady vyjma bylinek spolu promíchejte ve větší misce tak, aby byly kousky masa dobře pokryté marinádou. Misku přetáhněte fólií a nechte nejméně 2 hodiny až přes noc v ledničce.
  2. Rozehřejte gril. Kousky masa napíchejte těsně vedle sebe na špízy, marinádu uchovejte.
  3. Grilujte za občasného obracení a potírání marinádou asi 20 minut, až bude maso propečené a hezky ožehlé. Ozdobte případně bylinkami a podávejte.

Kuřecí špízy na pivě a medu  Foto: Kuřecí špízy na pivě a medu; foto: Marek Kučera

reklama

reklama