Ryby a mořské plody Vyhlášené kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem podle Jana Punčocháře
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni Jak vybrat a správně připravit vánočního kapra? Cenné rady šéfkuchaře z Třeboně
Jak to bylo, šéfe? Jak to bylo, šéfe? Pečený kapr s květákem, špenátem a černým bezem podle Honzy Všetečky
Předkrmy a chuťovky Celozrnný sodový chléb je krásně nadýchaný i bez kynutí a zvládnete ho mít na stole do hodiny
Ryby a mořské plody Vyhlášené kapří hranolky s koprovou majonézou a zelným salátem podle Jana Punčocháře
Předkrmy a chuťovky Celozrnný sodový chléb je krásně nadýchaný i bez kynutí a zvládnete ho mít na stole do hodiny
Ovoce Citrony nakládané v soli a olivovém oleji – dokonalé dochucovadlo dodá pokrmům nezaměnitelný šmrnc