Suroviny
- kyselé jablko 1 ks
- sladké jablko 1 ks
- vanilková zmrzlina
- sušené brusinky
- Javorový sirup
- Máslo
- cukr krystal
- cukr moučka
- Skořice
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Jablka zbavte jádřinců a nakrájejte. Vložte je do mísy a promíchejte spolu cukrem, skořicí, sušenými brusinkami a javorovým sirupem.
- Na pečicí papír dejte trochu másla a vsypte směs s jablky. Vytvořte tři balíčky a vložte je na gril. Pečte 5–8 minut.
- Upečená jablka přendejte do misky, posypejte moučkovým cukrem a přidejte lžíci vanilkové zmrzliny.