Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Jablka s brusinkami a vanilkovou zmrzlinou

4 porce
do 1 hodiny
Jablka s brusinkami a vanilkovou zmrzlinou
Spouštím video za 5s.
Na grilu si snadno připravíte i sladký dezert. Zkuste třeba jablka s brusinkami, které se hodí jako luxusní snídaně nebo jako sladká tečka po masových hodech.
Reklama

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

 

Reklama

Postup

  1. Jablka zbavte jádřinců a nakrájejte. Vložte je do mísy a promíchejte spolu cukrem, skořicí, sušenými brusinkami a javorovým sirupem.
  2. Na pečicí papír dejte trochu másla a vsypte směs s jablky. Vytvořte tři balíčky a vložte je na gril. Pečte 5–8 minut.
  3. Upečená jablka přendejte do misky, posypejte moučkovým cukrem a přidejte lžíci vanilkové zmrzliny.
Reklama

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Jablka s brusinkami a vanilkovou zmrzlinou Foto:

Jablka s brusinkami a vanilkovou zmrzlinou, foto Marek Dienstel

RTŠ! II (4) - Jablka s brusinkami a vanilkovou zmrzlinoul
RTŠ! II (4) - Jablka s brusinkami a vanilkovou zmrzlinoul
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama