Najděte si recept
Na co máte chuť?

Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou
Spojení chutí hermelínu a kvalitní šunky od kosti je v grilovací sezoně možná již trochu klasika. Zkuste ji trochu ozvláštnit – stačí voňavá majoránka a uvidíte, jaká báječná kombinace vznikne!
do 30 minut
4 porce
Suroviny (4 porce)
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Smíchejte olej s grilovacím kořením, zauzenými vločkami papriky a bylinkami.
- Hermelíny podélně rozkrojte a naplňte plátky šunky, voňavou majoránkou, zauzenou paprikou a zakápněte připraveným extra panenským řepkovým olejem.
- Obalte v alobalu a grilujte asi 8 minut. Podávejte s bylinkovým olejem.
Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou; foto: archiv Sedlčanský Hermelín