návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou
Autor: archiv Sedlčanský Hermelín Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou
Spojení chutí hermelínu a kvalitní šunky od kosti je v grilovací sezoně možná již trochu klasika. Zkuste ji trochu ozvláštnit – stačí voňavá majoránka a uvidíte, jaká báječná kombinace vznikne!

Postup

  1. Smíchejte olej s grilovacím kořením, zauzenými vločkami papriky a bylinkami.
  2. Hermelíny podélně rozkrojte a naplňte plátky šunky, voňavou majoránkou, zauzenou paprikou a zakápněte připraveným extra panenským řepkovým olejem.
  3. Obalte v alobalu a grilujte asi 8 minut. Podávejte s bylinkovým olejem.

Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou  Foto: Grilovaný hermelín se šunkou od kosti a majoránkou; foto: archiv Sedlčanský Hermelín