Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Grilované kuře Grand Marnier

4 porce
do 1 hodiny
Kuře Grand Marnier
Kuře Grand Marnier
Není kuře jako kuře. Pokud chcete z drůbežího masa připravit opravdovou lahůdku, kupte kvalitní, nejlépe farmářské kuře a dopřejte mu exkluzivní marinádu, na kterou budou vaši strávníci dlouho vzpomínat.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nejprve si připravte marinádu. V misce smíchejte všechny ingredience a dobře promíchejte. Polovinu marinády si dejte stranou. Do mísy se zbytkem připravené marinády dejte kuře a několikrát ho otočte, aby se marináda dostala všude. Mísu zakryjte fólií a uložte do lednice, ideálně na několik hodin, nejméně však na 30 minut.
  2. Připravte gril a rozpalte ho na střední žár. Kusy kuřete položte na gril kůží nahoru. Zavřete víko a maso grilujte asi 12 minut z každé strany. V průběhu pečení potírejte maso zbylou marinádou. Kuře je hotové, když zapíchnete vidličku hluboko do masa a vytékající šťáva je čirá.
  3. Hotové kuře dejte na talíř a přelijte omáčkou Grand Marnier.
Reklama

Šéf na grilu II

Šéf na grilu II.

 

V pokračování úspěšné knihy Šéf na grilu, vám Zdeněk Pohlreich poradí více než 90 tipů na skvělé steaky, hamburgery, zeleninové saláty, ryby, dezerty, ale i koktejly.

Poradí vám, jak připravit perfektní menu na vaši zahradní párty, na které budete „šéfem“ právě vy!

 

 

 

 

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama