Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Grilované banány se zmrzlinou

4 porce
do 30 minut
Grilované banány se zmrzlinou
Grilované banány se zmrzlinou Autor: Gurmet
Užijte si grilovací sezonu se vším všudy. Kromě masa, ryb a zeleniny si na grilu můžete připravit i úžasné dezerty. Právě ovoci pohlazení ohněm náramně sluší.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. V malé misce promíchejte rum s medem a skořicí. Neoloupané banány podélně rozkrojte a řeznou plochou dolů položte na gril. Grilujte, nejlépe pod poklopem, asi 3 minuty.
  2. Obraťte, potřete medovou směsí a grilujte ještě asi 5 minut. Jezte ihned přímo ze slupek, doplněné zmrzlinou.
Reklama

Časopis Gurmet – nejlepší škola vaření!Gurmet - letní dvojčíslo

V letním dvojčísle Gurmetu najdete na téměř 150 stranách lehká letní jídla na každý den v týdnu, tradiční předpisy z krásných Orlických hor či nejlepší ovocné knedlíky včetně postupu krok za krokem.

S dětmi si připravíte osvěžující nanuky, můžete si zavařit letní úrodu nebo strávit příjemné chvíle u grilu s nevšedními recepty. Najdete tu jednoduché vaření na chatě a krásné recepty na využití lesních plodů či nových brambor. Na dovolenou zvou španělské speciality nebo saláty zvučných jmen, zatímco zdravá jídla z různých druhů mouky a takzvaných superpotravin vás okouzlí i svou chutí.

 

 

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama