Směs
- vepřový bok 500 g
Omáčka
- cukr 60 g
Směs
- koriandr 10 g
Omáčka
- limetka 10 g
Směs
- vejce 1
Omáčka
- chilli 1
Směs
Postup přípravy
Vepřový bok nameleme, přidáme nakrájené krevety, šalotku na kostičky, nasekaný koriandr, jarní cibulku. Nudle necháme namočit ve vodě přes noc a pak je scedíme a přidáme do směsi. Dále nakrájíme najemno uvařené sušené shiitake a babské ucho. Mrkev nakrájíme na nudličky a přidáme i ostatní suroviny do směsi. Vše promícháme a motáme závitky do rýžového papíru. Smažíme v oleji asi 3 minuty na 190 °C. Potom můžeme vyndat, nechat vychladnou a dosmažit před podáváním – závitky tak budou křupavější. Daikon nastrouháme a ozdobíme. Suroviny na omáčku smícháme a podáváme se závitky.