Směs
- vepřový bok 500 g
Omáčka
- cukr 60 g
Ostatní
- olej
- daikon
Směs
- cukr 5 g
- skleněné nudle 90 g
- shiitake 30 g
- babské ucho 30 g
- mrkev 50 g
- mungo 50 g
- krevety 150 g
Postup přípravy
Vepřový bok nameleme, přidáme nakrájené krevety, šalotku na kostičky, nasekaný koriandr, jarní cibulku. Nudle necháme namočit ve vodě přes noc a pak je scedíme a přidáme do směsi. Dále nakrájíme najemno uvařené sušené shiitake a babské ucho. Mrkev nakrájíme na nudličky a přidáme i ostatní suroviny do směsi. Vše promícháme a motáme závitky do rýžového papíru. Smažíme v oleji asi 3 minuty na 190 °C. Potom můžeme vyndat, nechat vychladnou a dosmažit před podáváním – závitky tak budou křupavější. Daikon nastrouháme a ozdobíme. Suroviny na omáčku smícháme a podáváme se závitky.