Postup přípravy
- Korpus: Do misky dáme mouku, cukr, prášek do pečiva, vejce a vše zamícháme. Přidáme olej a můžeme začít šlehat a postupně přiléváme mléko. Nakonec zašleháme kakao. Hotové těsto nalijeme do hlubšího plechu na pečicí papír, pečeme 40 minut na 180°C. Po upečení necháme vychladnout a zatím připravíme krém.
- Krém: Do menšího hrnce rozpustíme jedno máslo (neškvaříme!), do chladného rozpuštěného másla přidáme tvarohy a vanilkový cukr a podle chuti osladíme moučkovým cukrem. Vše vyšleháme do hladké hmoty a dáme ztuhnout do ledničky. Krém rovnoměrně rozetřeme na vychladlý korpus a dáme ještě tak na hodinu ztuhnout do lednice. Poté rozpustíme čokoládu na vaření, přidáme trochu tuku, aby šla čokoláda krásně nalít na tvaroh, a dáme zase tuhnout do ledničky.