Piškot
- cukr 200 g
 - voda 4 PL
 - žloutek 4
 - bílek 4
 - polohrubá mouka 125 g
 - jedlá soda 1/2 ML
 
Krém
- mléko 250 ml
 - hladká mouka 2,5 PL
 - máslo 125 g
 - moučkový cukr 125 g
 - vanilkový cukr 1
 
Postup přípravy:
Piškot
- Vyšleháme bílky, přidáme ostatní ingredience.
 - Dáme péct na 180 °C na 15 minut.
 
Krém
- Smícháme mléko a mouku. Dáme vařit, postupně promícháváme, dokud směs nezhoustne.
 - Směs dáme chladit. Zvlášť do misky si dáme máslo, vyšleháme do bílé konzistence, přidáme moučkový cukr, vyšleháme. Postupně přidáme ochlazenou směs z mléka a mouky. Vyšleháme a máme hotovo.
 
Autor receptu: Ljudmyla Bank-Bedej