Suroviny
- hovězí krk
 - cibule
 - papriková klobása
 - červená paprika 2
 - gulášové koření
 - majoránka
 - paprika
 - česnek
 - kmín
 - pivo
 - sůl
 - pepř
 
Postup
- Cibuli nakrájíme na kousky, orestujeme do hněda. Přidáme na kousky nakrájené maso a necháme zatáhnout. Přisypeme klobásu a papriku a společně chvíli restujeme. Po chvíli nasypeme gulášové koření a papriku.
 - Podlijeme pivem, dle potřeby dolejeme vodu nebo vývar. Maso vaříme doměkka. Dochutíme česnekem, solí a pepřem. Pokud je třeba, zahustíme jíškou (voda rozmíchaná s moukou). Podáváme s chlebem.
 
Autor receptu: Michaela Burianová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!