Suroviny
- kachní prsa
- brambory
- máslo
- bylinky
- perlové cibulky
- plátky pomeranče
- červené víno
- pomerančový džus
- sůl
- pepř
Postup
- Kachní prsa osolíme a opepříme, vložíme do vakuových sáčků a vaříme ve vodní lázni na 58 °C po dobu 2 hodin.
- Mezitím připravíme brambory, uvaříme je a poté rozšťoucháme s máslem, bylinkami, solí a pepřem. Stříbřité cibulky a pomeranče opečeme na pánvi. Kachní prsa opečeme jako poslední krok, těsně před servírováním.
- Na stejné pánvi, ve které jsme opékali kachnu, připravíme omáčku s červeným vínem a pomerančovým džusem.
Autor receptu: Adéla Aumüllerová
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!