Suroviny
- mleté vepřové maso
- sýr gouda (45%)
- vejce
- sůl
- pepř
- smetana ke šlehání
- petržel
- sůl
- pepř
Trojobal
Čedarová bramborová kaše
Postup
- Do mísy dáme mleté maso, dochutíme, přidáme vejce, smetanu, nastrouhaný sýr, nasekanou petržel a utvoříme malé kulaté placky.
- Obalíme v trojobalu a necháme bokem, následně smažíme na rozpáleném oleji cca 10 minut. Po usmažení dozlatova dáme dopéct do trouby na dalších cca 10 minut.
Čedarová kaše
- Uvaříme brambory do změknutí, ochutíme, přidáme máslo, smetanu a nastrouhaný sýr čedar.
- Promícháme a mixérem spojíme do jemné kaše.
Okurkový salát
- Do mísy nastrouháme okurky.
- Přidáme sůl, pepř, ocet a vodu.
Autor receptu: David Žáček