Suroviny
Postup přípravy
Vejce uvaříme natvrdo, rozkrojíme a žloutky dáme do misky
Přidáme majonézu, hořčici, kari kečup, sůl, pepř a nadrobno nakrájenou jarní cibulku
Promícháme a směsí plníme půlky vajec, které zespoda lehce seřízneme, aby byla stabilnější
Přizdobíme kaviárem
Naplněná vejce pokládáme na list ledového salátu a dozdobíme cherry rajčátky
K přikusování opečeme plátky toustového chleba
Předkrm
Plněná vejce s kaviárem
Ingredience pro pět osob:
- 10 vajec
- 100 g majonézy
- 1 lžíce hořčice
- 1 lžíce kari kečupu
- 2 jarní cibulky
- pepř
- sůl
- l lžička kaviáru
- ledový salát a cherry rajčátka na ozdobu
- 5 ks toustového chleba