Zdobení
- ořech 40 g
Postup přípravy
Ze zeleniny a hovězího masa připravíme v tlakovém hrnci vývar dochucený solí, pepřem a novým kořením (vaříme cca 20–30 min)
Scedíme, přidáme nakrájený pórek a povaříme ještě 5–10 min
V mezičase uvaříme vejce natvrdo a nakrájíme je na čtvrtky
Šunku nakrájíme na nudličky
Vývar servírujeme do talířů, do kterých přidáme čtvrtky vajec natvrdo a šunkové nudličky
Dozdobíme zelenou petrželkou
edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
Hlavní jídloPísecká polévka se šunkou a pórkemIngredience:
|