Náplň
- okurky 2 ks
Hlavní jídlo
Zdobení
- ořech 40 g
Postup přípravy
S láskou vytřeme remosku olivovým olejem
Brambory zbavíme šatiček, umyjeme a nakrájíme na plátky
První vrstvičku vytvoříme z brambor, posypeme kmínem a solí
Druhou vrstvu vytvoříme z uzeného masa, posypeme kořením
Následuje opět vrstva brambor, kmín a sůl
Pak však dáme vrstvu mrazené zeleniny a koření
Závěrečná vrstva bude opět vytvořena z plátků brambor
Jemně polijeme olivovým olejem a necháme cca půl hodiny svému osudu v remosce
Jakmile uslyšíme nářek, neleníme a zalijeme smetanou na vaření, velmi tučnou, aby rotoped nemusel nazítří zbytečně zahálet
Opět ponecháme na elektrické energii, jak se s tím vším popere
Na závěr vlijeme jako bonus na povrch rozkvedlaná vejce a zasypeme vrstvou nastrouhaného parmezánu
Podáváme s vínem
edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
Hlavní jídloPikantní zapečené brambory po uzenářskuIngredience:
|