Suroviny
Postup přípravy
Kuřecí játra na půl hodiny namočíme do mléka s vodou, po půl hodině propláchneme, necháme okapat na sítku a rozmixujeme
Přidáme strouhanku, šlehačku, 3 lžíce sádla, 4 vejce – osolíme, důkladně promícháme a do formy (např
srnčí hřbet) dáme na cca 45 minut péci na 180-200 stupňů (forma se vloží do pekáče s vodou) nepřikrývat
Z paštiky vymodelujeme kolečka, která položíme na kolečko tvrdého sýra dle vlastní chuti
Na paštiku položíme další kolečko sýra (jiný druh) a ozdobíme broskví
Podáváme s rozpečeným
Paštikové hříbky
Ingredience:
- 500 g kuřecích játer
- 250 ml smetany ke šlehání
- 3 lžíce sádla
- 2 lžíce jemné strouhanky
- 4 celá vejce
- sklenice mléka
- pečivo