Komerční sdělení

Ostré delikatesy firmy HOT CHIP jsou pro každého milovníka dobrého jídla

Pokud chcete vyzkoušet autentické chilli, nesmí vaší pozornosti ujít česká společnost HOT CHIP, která se díky kvalitě a originalitě produktů stala oblíbenou v desítkách zemí po celém světě. Ochutnejte sladké, slané i kyselé chilli lahůdky z jejich dílny nebo si udělejte zásoby sušených, mletých a drcených papriček všech možných pálivostí a chutí.

Chilli podtrhne všechny známé chutě a dodá jim nový rozměr

Česká firma HOT CHIP se specializuje na výrobu delikates a snacků. Vedle klasických chilli omáček stojí za vyzkoušení populární oříšky v chilli těstíčku, sušené maso, stripsy nebo brambůrky s chilli a limetkou. Velmi oblíbené se stávají také kombinace sladkého ovoce s chilli, kde můžete vyzkoušet z široké nabídky džemů, sirupů anebo želé fazolek.

TIP: Chilli sranda

Pokud chcete vyhecovat sebe nebo kamarády, zkuste ikonický HOT CHIP Challenge – nejpálivější chips na světě. Jeho pojídání je celosvětovým virálním hitem, který má 300 000 000 zhlédnutí. Troufnete si na něj?

Nejlepší dárky jsou ty, které se dají sníst

Vánoce už klepou na dveře a zase vás čeká vybírání dárků. Vyhněte se letos zbytečnostem, vsaďte na chilli v dárkovém balení – ochutnávkové sety HOT CHIP jsou v krásných dárkových krabičkách a pod stromečkem vykouzlí úsměv. Hodí se jak pro začátečníky, tak pro zkušené chilli milovníky.

Vyzkoušejte třeba dárkovou sadu chilli koření dřevěném stojánku – mix koření z celého světa v různých pálivostech. Super volbou je také ochutnávkový set 7 chilli omáček – mix salsy, kečupu, hořčice a ovocných omáček skvěle dochutí každý pokrm.

Ušetřete a využijte 10% slevový kód "prima10", který platí až do 20. 12. 2023.

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty