Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Orecchiette s ricottou a tuňákem

3-4 porce
do 1 hodiny
Orecchiette s ricottou a tuňákem
Orecchiette s ricottou a tuňákem Autor: Výpečky.com
Ricotta s tuňákem je lahodná kombinace ideální k těstovinám. Místo orecchiette můžete použít samozřejmě i jiný druh pasty.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nejprve si dejte vařit osolenou vodu na těstoviny. Na pánvi si rozehřejte olivový olej, po chvilce nasypte šalotku s česnekem nakrájené na plátky. Po orestování přidejte hrášek, limetkovou kůru a ricottu.
  2. Uvařené těstoviny al-dente slijte a ponechte si trochu vodu z těstovin. Uvařené množství těstovin nasypte do pánve, přilijte trochu vody z těstovin a vše promíchejte. Voda z těstovin omáčku rozředí, ale zároveň těstoviny udělá vláčné.
  3. Na závěr přidejte slitou konzervu tuňáka a zakápněte citronovou šťávou. Vše opatrně promíchejte, přidejte pepř a nasekanou petrželku.
Reklama

Orecchiette s ricottou a tuňákem Foto: Výpečky.com

Orecchiette s ricottou a tuňákem Foto: Výpečky.com

Orecchiette s ricottou a tuňákem, Foto: Výpečky.com

Milujeme Výpečky!

Výpečky.comVýpečky.com je blog o jídle, vaření, kulinárních výletech a dobrodružstvích. Tereza, která ho vytváří, je kulinární stylistka, amatérsky fotí jídlo a hodnotí restaurace.

Najdete tady recepty, její vlastní i převzaté, alevšechny odzkoušené a prověřené. Také dramatické reportáže z cest a jídelen, kantýn, bufetů a vývařoven. Vydejte se na výpravu od haute cuisine až po výpečky.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama