Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové Zdroj: Marek Bartoš / Láskominy

  • Zavřít
V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové Zdroj: Marek Bartoš / Láskominy

Každý kulinářský nadšenec rozhodně ocení originální kuchařky s tipy na jedlé dárky a různé dobroty. Knihy v tomto duchu vytvořila Denisa Bartošová a my jsme ji pro vás trochu vyzpovídali!

Seznam.cz banner

Denisa Bartošová, dekorstylistka, autorka a žena mnoha talentů, ráda vymýšlí cokoli, čím by potěšila a zkrášlila své okolí. Vůbec přitom nezáleží na tom, zda vznikne článek, svícen, polštář, zástěra nebo nový recept. Z jejího kreativního nadšení se nedávno zrodily také Láskominy – kniha plná skvělých nápadů, která probudí i to nejospalejší tvůrčí já.

Říká se o vás, že jste ženou s nenechavýma rukama, která dokáže i z mála vykouzlit něco výjimečného. Máte ještě tendenci „vejít“ se do profesních škatulek, nebo se naopak hrdě hlásíte k rozmanitosti?

Do škatulky dekorstylistka se už asi nevejdu. Navíc většina lidí mimo branži stejně netuší, co si pod tímto pojmem představit, takže obvykle přichází na řadu dlouhé vysvětlování a popisování. Jsem kreativec – věnuji se jak dekorstylingu, tak interiérovému designu. Ráda taky fušuji do grafiky, což v praxi znamená, že do ní „kecám“ manželovi. Čas od času dělám foodstyling, ale to se týká výhradně „mých“ projektů. Někdy píšu, takže v neposlední řadě jsem taky autorka.

Nedávno jste vydala již druhou knihu. Vzpomenete si, kdy přesně se začaly Láskominy rodit?

Myšlenka dát dohromady něco podobného ve mně začala klíčit docela dávno. Nápady v šuplíku jsem měla dva, ale vytáhla jsem jako první Lásku (titul Láska prochází kuchyní, pozn. autorky)! Český národ se tak nádherně „rozvařil“ a já jsem nechtěla riskovat, že mi nápad na knihu plnou jedlých dárků někdo vyfoukne. Takže Láskominy prostě jen čekaly na svou příležitost a samozřejmě se od prvotního konceptu dost vzdálily, protože i já se stále někam posouvám. Chtěla jsem do téhle druhé knihy „narvat“ opravdu všechno, co mě baví. Tvoření, vaření, činčání... Doufám, že se to povedlo!

Utopenci de luxe
Recepty

Utopenci de luxe

28

Moje práce se bez emocí neobejde, do každé fotky vkládám kus sebe, protože to ani jinak neumím, je pro mě pak těžké posuzovat tohle všechno neosobně.

Kniha je opravdu hodně pestrá, plná nevšedních nápadů... Dědí se u vás kreativní duch z generace na generaci?

Zrovna včera jsem Láskominy dovezla mamince. Jak v knize listovala, pořád dokola kroutila hlavou nad tím, po kom tohle všechno mám… Moje mamka je totiž naprosto klasická intelektuálka – velmi sečtělá s velkým přehledem, ale nikdy nepekla ani moc nevařila, natož aby kutila. Babička byla nejúžasnější zahradnice, kterou jsem znala, právě díky ní se asi zrodila moje láska k zahradě a k pěstování naprosto čehokoli, ideálně samozřejmě toho, co se dá konzumovat… Tatínek byl velmi manuálně zručný a asi neexistovalo nic, s čím by si neporadil – od výroby nábytku po zahradničení. Dokázal opravit všechno na světě a dokonce mi jednou ušil několik oblečků na mončičáka! Dědeček byl malíř a spisovatel. Zdá se tedy, že pokud jsem zdědila nějaký talent, jde po mužské linii (smích).

S čím se ve své práci musíte nejvíce prát?

Asi s tím, abych si věci nebrala osobně, to mi pořád nějak nejde. Moje práce se bez emocí neobejde, do každé fotky vkládám kus sebe, protože to ani jinak neumím, je pro mě pak těžké posuzovat tohle všechno neosobně. Svým způsobem si ale říkám, že ke kreativní činnosti emoce prostě patří, odrážejí se pak ve výsledku. Kdybych to, co tvořím, brala jen jako „práci“, je nebezpečí, že už to nebude takové…

Z vašich knih vyloženě sálá domácí teplo. Co je pro vás základem útulného domova?

Uklizeno, voňavo, teplo a hrnec nějaké výborné polévky na plotně, třeba cibulačky. Podobné kulisy se u nás sice snažím zařídit, ale ne vždy tomu tak je. Můj dům je totiž částečně mým ateliérem, stále se u nás něco kutí, vaří a fotí… Znamená to nejen neustálý kolotoč uklízení, ale také pravidelné obměny interiéru, který přizpůsobuji potřebám konkrétní práce. Do toho máme dvě mladé fenky, které neustále něco okusují, občas přijdu domů a podlaha v obýváku vypadá jako záhon s mulčovací kůrou. K tomu dvě kočky, které se úplně nejraději vyvalují na čistě vypraných potazích křesel nebo rovnou v koši s voňavým prádlem. Ale alespoň jednou týdně je uklizeno, v krbu praská oheň a já zapaluji jednu vonnou svíčku za druhou…

Kromě psů a koček máte doma i slepičky adoptované z velkochovu, co vás k tomu vedlo?

Domácí vajíčka jsem chtěla už dávno. Prvním krokem byl nákup kurníku, který jsme ale místo smontování složili do zahradního domku. Tři roky jsme kolem něj chodili, než jsme se konečně rozhoupali, abychom mu vdechli život. Neobešlo se to bez potíží, protože jsme za ta léta zapomněli, jak se má vlastně smontovat. Natřela jsem ho krásnou šmolkově modrou s bílou, postavili jsme výběh a pomalu jsem začala přemýšlet, jaké obyvatelky do něj pořídit… Když se ke mně dostala informace o projektu Slepice v nouzi, který zachraňuje slepičky před předčasnou smrtí ve velkochovech, bylo rozhodnuto! Zpočátku byly nové obyvatelky našeho kurníku trochu vyděšené, ale hned první den snesly pět vajec a úžasné tempo snášení si drží do dneška. Rozdíl není jen v dobrém pocitu z adopce, ale i v chuti – domácí vajíčka jsou s kupovanými prostě nesrovnatelná!

Horký vánoční punč s pomerančem
Recepty

Horký vánoční punč s pomerančem

75

Podělíte se o nějaký další kulinářský objev?

Nemám moc času objevovat nové podniky, takže vás možná trochu zklamu. U nás v Kostelci nad Černými lesy nedávno konečně propukly Farmářské trhy, účast je zatím mírná, ale oceňuji snahu pořadatelů. Přímo na trhu jsem narazila na místní Kozí farmu – jejich sýry jsme si doma úplně zamilovali! Velkým objevem pro mě byl také catering cimesdeli.cz! Vařili na svatbě mých kolegů fotografů a já celou noc jen jedla, jedla a jedla a když jsem šla spát, v duchu jsem se modlila, aby jejich úžasná polévka zbyla ještě na snídani. Líbí se mi jejich koncept, poctivost a neskutečně lahodné kombinace, které mě po dlouhé době obrovsky pobavily a nadchly!

Láskominy jsou úspěšně na světě, jaké máte další plány do budoucna?

V plánu je určitě třetí kniha, ale nebude jen má. Budu mít spoluautorku, aktuálně připravujeme koncept a bude to samozřejmě bomba! Zatím je vše tajné, ale dlouho už to nevydržíme (smích). Moc toužím po tom mít vlastní kreativní časopis. To je můj velký sen, který ovšem v této chvíli snem pouze zůstává… Od listopadu mám v plánu rozjet kurzy, které budou úzce souviset s mojí knižní tvorbou. Přála bych si stíhat alespoň jeden měsíčně.

O autorce

Denisa Bartošová se od roku 2005 profesionálně věnuje dekorstylingu. V minulosti spolupracovala s časopisy Apetit a Albert v kuchyni, Gurmet či Marianne bydlení. Nakladatelství Smart Press nedávno vydalo její druhou knihu Láskominy Denisy Bartošové – Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok.

Více informací o knize najdete na: MojeLaskominy.cz. Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz, kde si můžete obě Denisiny knihy zároveň objednat.

Autor: Eva Karlasová

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce kniha emoce rozhovor Kostelec nad Černými lesy kreativní jedlé dárky Láskominy Denisa Bartošová

Návrhy pro vás

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví Sladké

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu Recepty

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Prostřeno!
Prostřeno: Damiánkův sen

Prostřeno: Damiánkův sen

Prostřeno!
Prostřeno: Hromada štěstí na talíři

Prostřeno: Hromada štěstí na talíři

Prostřeno!
Prostřeno: Kouzelný lektvar babičky Kuncové

Prostřeno: Kouzelný lektvar babičky Kuncové

Prostřeno!
Prostřeno: Dřevorubecká pochoutka

Prostřeno: Dřevorubecká pochoutka

Novinky
Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví

Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví

Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Soutěžící
Milan Dančo rád připravuje omelety a čaj

Milan Dančo rád připravuje omelety a čaj

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením Sladké

Linecká kolečka s oříškovým karamelem – křehké máslové cukroví s křupavým překvapením

Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Vegetariánské
Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Patrik byl originál, vzpomínal Pokorný na Hezuckého. V nemocnici u něj byl pár hodin před smrtí Zemřel oblíbený moderátor Patrik Hezucký. V poslední době se potýkal se zdravotními problémy Smrt dětí v litoměřické porodnici? Zarážející věc, míní Rath. Odhadl výši odškodného

prima-zeny

Zákeřná nemoc udeřila rychle. Smrt přišla za necelé dva měsíce, říká přítel Hezuckého Zemřel moderátor Patrik Hezucký. Bojoval s vážnou nemocí Bez lítosti se vrací. Žhář z Bohumína i vrazi bez svědomí otevřou svůj příběh

prima-zoom

Jak dlouhý je nejdelší psí jazyk na světě? Jak velké horko člověk vydrží? Kromě údaje z teploměru rozhoduje ještě jedna veličina Zajal Rusy způsobem, který není obvyklý. Video se zdvořilým Američanem láme rekordy

prima-fresh

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

prima-cool

Finální trailer Rytíře Sedmi království DiCaprio konečně potvrdil roli v pokračování kultovní krimi pecky 7 nejlepších dobrodružných komedií všech dob: Od Mumie k Jumanji

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Adventní věnec může zapálit celý byt. Jak zabránit požáru od svíčky? Netradiční Vánoce podle designérů. Tmavě modré, sametově hnědé i levandulové Svařák, punč, grog: Zpříjemněte si advent zimními drinky

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.