Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové Zdroj: Marek Bartoš / Láskominy

  • Zavřít
V tvůrčí náruči Denisy Bartošové

V tvůrčí náruči Denisy Bartošové Zdroj: Marek Bartoš / Láskominy

Každý kulinářský nadšenec rozhodně ocení originální kuchařky s tipy na jedlé dárky a různé dobroty. Knihy v tomto duchu vytvořila Denisa Bartošová a my jsme ji pro vás trochu vyzpovídali!

Seznam.cz banner

Denisa Bartošová, dekorstylistka, autorka a žena mnoha talentů, ráda vymýšlí cokoli, čím by potěšila a zkrášlila své okolí. Vůbec přitom nezáleží na tom, zda vznikne článek, svícen, polštář, zástěra nebo nový recept. Z jejího kreativního nadšení se nedávno zrodily také Láskominy – kniha plná skvělých nápadů, která probudí i to nejospalejší tvůrčí já.

Říká se o vás, že jste ženou s nenechavýma rukama, která dokáže i z mála vykouzlit něco výjimečného. Máte ještě tendenci „vejít“ se do profesních škatulek, nebo se naopak hrdě hlásíte k rozmanitosti?

Do škatulky dekorstylistka se už asi nevejdu. Navíc většina lidí mimo branži stejně netuší, co si pod tímto pojmem představit, takže obvykle přichází na řadu dlouhé vysvětlování a popisování. Jsem kreativec – věnuji se jak dekorstylingu, tak interiérovému designu. Ráda taky fušuji do grafiky, což v praxi znamená, že do ní „kecám“ manželovi. Čas od času dělám foodstyling, ale to se týká výhradně „mých“ projektů. Někdy píšu, takže v neposlední řadě jsem taky autorka.

Nedávno jste vydala již druhou knihu. Vzpomenete si, kdy přesně se začaly Láskominy rodit?

Myšlenka dát dohromady něco podobného ve mně začala klíčit docela dávno. Nápady v šuplíku jsem měla dva, ale vytáhla jsem jako první Lásku (titul Láska prochází kuchyní, pozn. autorky)! Český národ se tak nádherně „rozvařil“ a já jsem nechtěla riskovat, že mi nápad na knihu plnou jedlých dárků někdo vyfoukne. Takže Láskominy prostě jen čekaly na svou příležitost a samozřejmě se od prvotního konceptu dost vzdálily, protože i já se stále někam posouvám. Chtěla jsem do téhle druhé knihy „narvat“ opravdu všechno, co mě baví. Tvoření, vaření, činčání... Doufám, že se to povedlo!

Utopenci de luxe
Recepty

Utopenci de luxe

24

Moje práce se bez emocí neobejde, do každé fotky vkládám kus sebe, protože to ani jinak neumím, je pro mě pak těžké posuzovat tohle všechno neosobně.

Kniha je opravdu hodně pestrá, plná nevšedních nápadů... Dědí se u vás kreativní duch z generace na generaci?

Zrovna včera jsem Láskominy dovezla mamince. Jak v knize listovala, pořád dokola kroutila hlavou nad tím, po kom tohle všechno mám… Moje mamka je totiž naprosto klasická intelektuálka – velmi sečtělá s velkým přehledem, ale nikdy nepekla ani moc nevařila, natož aby kutila. Babička byla nejúžasnější zahradnice, kterou jsem znala, právě díky ní se asi zrodila moje láska k zahradě a k pěstování naprosto čehokoli, ideálně samozřejmě toho, co se dá konzumovat… Tatínek byl velmi manuálně zručný a asi neexistovalo nic, s čím by si neporadil – od výroby nábytku po zahradničení. Dokázal opravit všechno na světě a dokonce mi jednou ušil několik oblečků na mončičáka! Dědeček byl malíř a spisovatel. Zdá se tedy, že pokud jsem zdědila nějaký talent, jde po mužské linii (smích).

S čím se ve své práci musíte nejvíce prát?

Asi s tím, abych si věci nebrala osobně, to mi pořád nějak nejde. Moje práce se bez emocí neobejde, do každé fotky vkládám kus sebe, protože to ani jinak neumím, je pro mě pak těžké posuzovat tohle všechno neosobně. Svým způsobem si ale říkám, že ke kreativní činnosti emoce prostě patří, odrážejí se pak ve výsledku. Kdybych to, co tvořím, brala jen jako „práci“, je nebezpečí, že už to nebude takové…

Z vašich knih vyloženě sálá domácí teplo. Co je pro vás základem útulného domova?

Uklizeno, voňavo, teplo a hrnec nějaké výborné polévky na plotně, třeba cibulačky. Podobné kulisy se u nás sice snažím zařídit, ale ne vždy tomu tak je. Můj dům je totiž částečně mým ateliérem, stále se u nás něco kutí, vaří a fotí… Znamená to nejen neustálý kolotoč uklízení, ale také pravidelné obměny interiéru, který přizpůsobuji potřebám konkrétní práce. Do toho máme dvě mladé fenky, které neustále něco okusují, občas přijdu domů a podlaha v obýváku vypadá jako záhon s mulčovací kůrou. K tomu dvě kočky, které se úplně nejraději vyvalují na čistě vypraných potazích křesel nebo rovnou v koši s voňavým prádlem. Ale alespoň jednou týdně je uklizeno, v krbu praská oheň a já zapaluji jednu vonnou svíčku za druhou…

Kromě psů a koček máte doma i slepičky adoptované z velkochovu, co vás k tomu vedlo?

Domácí vajíčka jsem chtěla už dávno. Prvním krokem byl nákup kurníku, který jsme ale místo smontování složili do zahradního domku. Tři roky jsme kolem něj chodili, než jsme se konečně rozhoupali, abychom mu vdechli život. Neobešlo se to bez potíží, protože jsme za ta léta zapomněli, jak se má vlastně smontovat. Natřela jsem ho krásnou šmolkově modrou s bílou, postavili jsme výběh a pomalu jsem začala přemýšlet, jaké obyvatelky do něj pořídit… Když se ke mně dostala informace o projektu Slepice v nouzi, který zachraňuje slepičky před předčasnou smrtí ve velkochovech, bylo rozhodnuto! Zpočátku byly nové obyvatelky našeho kurníku trochu vyděšené, ale hned první den snesly pět vajec a úžasné tempo snášení si drží do dneška. Rozdíl není jen v dobrém pocitu z adopce, ale i v chuti – domácí vajíčka jsou s kupovanými prostě nesrovnatelná!

Horký vánoční punč s pomerančem
Recepty

Horký vánoční punč s pomerančem

74

Podělíte se o nějaký další kulinářský objev?

Nemám moc času objevovat nové podniky, takže vás možná trochu zklamu. U nás v Kostelci nad Černými lesy nedávno konečně propukly Farmářské trhy, účast je zatím mírná, ale oceňuji snahu pořadatelů. Přímo na trhu jsem narazila na místní Kozí farmu – jejich sýry jsme si doma úplně zamilovali! Velkým objevem pro mě byl také catering cimesdeli.cz! Vařili na svatbě mých kolegů fotografů a já celou noc jen jedla, jedla a jedla a když jsem šla spát, v duchu jsem se modlila, aby jejich úžasná polévka zbyla ještě na snídani. Líbí se mi jejich koncept, poctivost a neskutečně lahodné kombinace, které mě po dlouhé době obrovsky pobavily a nadchly!

Láskominy jsou úspěšně na světě, jaké máte další plány do budoucna?

V plánu je určitě třetí kniha, ale nebude jen má. Budu mít spoluautorku, aktuálně připravujeme koncept a bude to samozřejmě bomba! Zatím je vše tajné, ale dlouho už to nevydržíme (smích). Moc toužím po tom mít vlastní kreativní časopis. To je můj velký sen, který ovšem v této chvíli snem pouze zůstává… Od listopadu mám v plánu rozjet kurzy, které budou úzce souviset s mojí knižní tvorbou. Přála bych si stíhat alespoň jeden měsíčně.

O autorce

Denisa Bartošová se od roku 2005 profesionálně věnuje dekorstylingu. V minulosti spolupracovala s časopisy Apetit a Albert v kuchyni, Gurmet či Marianne bydlení. Nakladatelství Smart Press nedávno vydalo její druhou knihu Láskominy Denisy Bartošové – Jedlé i kreativní dárky a skvělé recepty na celý rok.

Více informací o knize najdete na: MojeLaskominy.cz. Knihu vydalo nakladatelství Smart Press, www.smartpress.cz, kde si můžete obě Denisiny knihy zároveň objednat.

Autor: Eva Karlasová

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce kniha emoce Kostelec nad Černými lesy kreativní jedlé dárky Láskominy Denisa Bartošová rozhovor

Návrhy pro vás

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka


Přečtěte si také

Novinky
Kolik kofeinu skrývá zelený čaj? Jak tento nápoj ideálně připravit i uchovat? Tajemství prozrazuje čajový mistr

Kolik kofeinu skrývá zelený čaj? Jak tento nápoj ideálně připravit i uchovat? Tajemství prozrazuje čajový mistr

Sladké
Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake s malinovým coulis podle Ivana

Prostřeno: Cheesecake s malinovým coulis podle Ivana

Prostřeno!
Prostřeno: Caesar salát s kuřecím masem

Prostřeno: Caesar salát s kuřecím masem

Prostřeno!
Prostřeno: Celerový krém s parmazánovými krutony

Prostřeno: Celerový krém s parmazánovými krutony

Prostřeno!
Prostřeno: Chilli con carne s domácí bagetou

Prostřeno: Chilli con carne s domácí bagetou

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Novinky
Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo

Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Maso
Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka Polévky

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři Sladké

Bramborové taštičky plněné hruškovým pyré: Sladký dotek podzimu na talíři

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Vlastizrádci, bydlení v kopru či šílený Green Deal. To nejlepší z debaty mladých politiků Emisní povolenky už se propisují do smluv. Jak se promítnou do cen energií pro domácnosti? Zuperdebata mladých politiků: Bylo to směšné, všichni jsou kopie svých šéfíků, míní Kolář

prima-zeny

Rty jako spacák? Jakub Prachař rozesmál publikum historkami o Janu Maléřovi Zrádkyně si nevěří, chtějí proti sobě taktizovat. Daniela Brzobohatá má spadeno na Sáru Druhá řada Zrádců odstartovala. Diváky si získala Věra i vrchní komisařka Mia

prima-zoom

Našli jsme důkaz o životě na Marsu? Zemřel Robert Redford. Talentovanému herci s okouzlujícím úsměvem bylo 89 let Kde se ukrývají miliony tun zlata? Jedno místo na Zemi zůstává nevytěžené

prima-fresh

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Lanýže – vzácný poklad pod zemí: jak se hledají a proč stojí tisíce eur za kilo

prima-cool

Netflix vytahuje další skutečné monstrum Opustil nás legendární Robert Redford, herecké ikoně bylo 89 let „Hříšníci“ prohráli. 100 tisíc korun si z Prahy odvezli jejich soupeři

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vzácné bledule: Jaké druhy u nás rostou a jak je pěstovat na zahradě? Objevte kouzlo českého podzimu: Tradiční zelenina a ovoce pro vaše zdraví! Těšte se! Po deštivých dnech přijde slunečný víkend s letními teplotami

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.