Novinky na trhu: šunka, kuřecí prsa v aspiku a tatarák

Dnešní výběr novinek z trhu je v naprosto masovém duchu! Čekají na vás kuřecí prsa v aspiku jako ideální sváča, kvalitní šunka nebo legendární tatarák!

Šunka s černým pepřem Schneider Selection

Tuhle lahůdkovou novinku si skutečně vychutnáte. Šunka s černým pepřem prémiové řady Schneider Selection je vyrobena z 97 % pečlivě vybrané vepřové kýty a je příjemně pikantní. Šetrné dušení v páře jí zároveň dodává jemnou chuť. 150gramové balení zakoupíte za doporučenou cenu 44,90 korun.

Slané košíčky

1 balení Šunky s pepřem Schneider Selection, 80 g termizovaného sýru (např. 1 lučina), 1 hrnek strouhané mozzarelly, cherry rajčátka, jarní cibulka, olivový olej, sůl, pepř

V míse smíchejte lučinu, strouhanou mozzarellu, rajčátka na kostičky a jarní cibulku na malá kolečka. Dochuťte solí a pepřem. Touto náplní plňte připravené košíčky ze Šunky s pepřem Schneider Selection. Posypejte mozzarellou a dejte péct cca na 30 minut při 180 °C. Hotové košíčky posypejte čerstvě nasekanou jarní cibulkou.

Kuřecí prsa v aspiku

Nevíte co připravit k lehké studené večeři? Vyzkoušejte jemná kuřecí prsíčka zalitá šťavnatým aspikem v praktickém balení. Můžete je také podávat jako předkrm nebo chuťovku při nejrůznějších slavnostních příležitostech. Připraveno pro všechny milovníky aspiku. Výrobek je navíc bezlepkový.

Tatarák z Příbrami

Tatarák je klasická česká pochoutka. Základ tvoří kvalitní umleté či naškrábané maso se syrovým vejcem, podávané na dozlatova opečených topinkách lehce potřených česnekem. Proč se ale „trápit“ přípravou, když si ho můžete koupit již připravený „ready to eat“? Uzeniny Příbram pod značkou Mr. Natur nabízejí kompletně připravený, vakuově balený tataráček, který obsahuje 99 % hovězího masa z výhradně českých chovů a je vyroben pod nejpřísnější kontrolou. Že je produkt skutečně český, stvrzuje i symbol „česká potravina“ na obalu. Je připravený tak, aby vynikla chuť masa, stačí jen opéct topinky a vychutnávat.

PŘIPRAVILA TEREZA PÁNKOVÁ

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty