Řecké balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou mají i v naší české kuchyni široké využití - jsou vhodné k přípravě čerstvých salátů, marinování masa, k dochucení omáček, ozvláštnění dezertů, např. zmrzliny, a k dekorativnímu zdobení talířů.
Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou – ingredience pro všestranné použití
Jsou vyráběny promísením uzrálého balzamikového octa Kalamáta s koncentrovaným hroznovým moštem. Vzniklý balzamikový krém vysoké kvality se vyznačuje výraznou hustou konzistencí a bohatou, zralou chutí. V jedné lžíci balzamikového krému je obsaženo pouze 13 kalorií a žádný tuk.
Balzamikové krémy Kalamáta Papadimitriou seženete v obchodech v různých variantách: bílý, tmavý, bílý s příchutí citronu a pomeranče, a tmavý s fíkovou příchutí. Jsou k dostání v praktické lahvičce o obsahu 250 ml v řetězcích Makro, Globus, Billa, Hypermarket Albert a Interspara ve vybraných prodejnách Tesco. V řetězci Penny je možné některý z výrobků koupit v rámci příležitostných akcí. Doporučená cena vč. DPH je 99,90 Kč.
Recepty, které pro značku Kalamáta Papadimitriou exkluzivně vytvořil šéfkuchař pražské řecké restaurace Kavala, Ioannis Asarlidis budeme na Prima Fresh postupně přinášet během celé letní sezony. Informace a další tipy pro použití řeckého balzamikového octa a dalších výrobků řady Kalamáta Papadimitriou najdete i na facebooku nebo na www.papadim.com/cs. Dobrou chuť!