Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Losos
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Losos
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Poctivá česneková pomazánka se sýrem

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci

Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Aperol Spritz
Aperol Spritz
Poctivá zelňačka s klobásou
Poctivá zelňačka s klobásou
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

S Klárou v kuchyni: Společně u stolu, nad pivem i v cukrárně

Pekingská kachna v restauraci Sia

Pekingská kachna v restauraci Sia Zdroj: archiv Together

  • Zavřít
Pekingská kachna v restauraci Sia

Pekingská kachna v restauraci Sia Zdroj: archiv Together

Když jsem dostala pozvání na gastro tour po restauracích sítě Together, ráda jsem přijala. Tahle síť totiž sdružuje místa, která patří mezi hojně navštěvované podniky, o kterých se hodně a v dobrém mluví!

Seznam.cz banner

Mezi pražské stálice už dozajista patří belgická brasserie Bruxx nebo oblíbený Vinohradský parlament, který nabízí českou kuchyni a tankové pivo Staropramen, stejně jako Potrefená husa v Hybernské ulici v centru Prahy. Novinkou, která právě září na pražském gastronomickém nebi je dvojice podniků ve Šporkovském paláci – asijská Sia a převratný Cukrář Skála.

Sladký začátek dne

Sešli jsme se s několika dalšími novináři hned po ránu v Cukrář Skála, kde nás přivítali majitelé sítě Together, Viktor Kaplan a David Petřík. A samozřejmě i Lukáš Skála, který je tváří a hlavně srdcem této neobvyklé cukrárny. Otevřený prostor s prosklenými stěnami, za kterými můžete sledovat samotnou přípravu dortů a zákusků, jednoduchá vitrína s dortíky a jeden vysoký stůl, u kterého si můžete dát na stojáka kávu a koláč… Víc toho nečekejte, tady si u kafíčka s kamarádkou nepoklábosíte. Za to tady pořídíte opravdu špičkové cukrářské výrobky, které si můžete odnést sebou a vychutnat si je v pohodlí domova.

Na co jsou zde právem hrdí, a co jde také nejvíce na odbyt, jsou klasické české zákusky jako indián, koňaková špička, punčák, kremrole či efektní laskonka kubistických tvarů. Vše je vyráběno podle původních postupů z těch nejlepších ingrediencí. A třeba vás překvapí, že laskonka je z mandlí a ne z kokosu. Ten se totiž začal používat jako levná náhražka – původní receptura je ale právě z mandlí a má jemnější chuť.

V nabídce jsou kromě dortů i domácí zmrzliny, koláče, buchty a také delikátní pralinky. Unikátní je i nabídka zmrzlinových dortů. A pokud vám zachutnají zdejší kremrole, můžete se těšit na novou pobočku Cukrář Skála v gurmet pasáži v Dlouhé, která bude právě zaměřena na kremrole s různými náplněmi.

Cukrář Skála, V Celnici 6, Praha 1, www.cukrarskala.cz

Cukrář Skála nabízí špičkové dortíky i pralinky, Foto: archiv Together

Asie v sousedství

Ve Šporkovském paláci sídlí i restaurace Sia, která si za krátkou dobu od otevření získala pověst nejprogresivnější asijské restaurace v Praze. Šéfkuchař a spolumajitel Jiří Štift zde vytvořil pulsující prostor na třech průchozích patrech, kterým dominují otevřené kuchyně. Můžete tak sledovat kuchaře při práci. Tým je složený z kuchařů z celé Asie a díky tomu jsou výsledná jídla autentická, ale s moderním švihem.

Největší specialitou podniku je pekingská kachna, která se zde připravuje tradičním postupem, který je opravdu specifický a dost náročný. Výsledkem je ale jídlo, na které se budete vracet. Jak nám Jiří Štift prozradil, kachen prodají až 4 tuny měsíčně!

V prostředním patře je kuchyně, v níž se připravují oblíbené knedlíčky všeho druhu – my jsme ochutnali vepřové a s krevetou. A dokonce si zde vyrábí i vlastní domácí nudle, což je také celkem věda :) Ve spodním patře je dominantou otevřený robata grill, na kterém vám připraví opravdové lahůdky od mořských plodů, přes zeleninu až po špičkové maso.

Sia, V Celnici 6, Praha 1, www.siarestaurant.cz

Zažijte autentický asijský street food v Sia, Foto: archiv Together

Skokem z Asie do Evropy

Z ulice V celnici jednoduše projděte pasáží Millénium do Hybernské, kde se nachází restaurace Potrefená husa. I ta má tři patra a kapacitu přes 300 míst. V nabídce nechybí Staropramen z tanku, jídelní lístek je průřezem české i evropské gastronomie, doplněný o steaky a burgery z grilu. V polední nabídce najdete téměř výhradně oblíbená česká jídla. My jsme ochutnali uzenou krkovici z Přeštíka s bramboráčkem a zelím a také výborné výpečky s bramborovým knedlíkem a smetanovým špenátem. Není divu, že během oběda je tu narváno, tady se zkrátka dobře najíte…

Potrefená Husa Hybernská, Dlážděná 7, Praha 1, www.potrefena-husa.eu

Poctivá česká kuchyně a dobré pivo na vás čeká v Potrefené huse, Foto: archiv Together

Belgie na kopci

Z centra jsme se přesunuli na Vinohrady, kde přímo na náměstí Míru, v bývalém domě Železničářů, najdete belgickou restauraci Bruxx. Těžko říct, co vyzdvihnout jako první. Jestli velkolepý secesní interiér s vysokými stropy zdobenými překrásnými štuky, velkoryse pojatý bar, kde vám načepují belgická piva, které doprovází i nabídka piv lahvových. Nebo belgická kuchyně? Hlavními položkami na menu, které byste neměli opominout, jsou pravé belgické hranolky a samozřejmě mušle! Slávky najdete každý den i v polední nabídce, točí zde asi 40 různých receptů, takže si je můžete dát každý den jinak :) V neposlední řadě tu můžete ochutnat i výběr ústřic (od 20. - 26. 4. zde probíhá speciální festival ústřic z různých koutů Evropy).

Bruxx je oblíbený i jako rodinná restaurace, disponuje totiž velkoryse pojatým dětským koutkem, který je společný i pro vedlejší restauraci… I vládce obou kuchyní je stejný – šéfkuchařem Bruxxu i Parlamentu je sympaťák Jan Pípal.

Bruxx, Náměstí Míru 9, Praha 2, www.bruxx.cz

V Bruxxu si dejte mušle, hranolky a degustační set belgických piv, Foto: archiv Together

A zpátky domů

Ve stejné budově, jen o jedny dveře dál, najdete restauraci, nebo spíš parádní hospodu, Vinohradský Parlament. I zde si majitelé dali záležet na kvalitě piva, čepuje se z tanku Staropramen a v rozlehlém prostoru na třech patrech si ho vychutnáte nejlépe ve společnosti přátel a dobrého jídla… A jídlo zde je opravdu pouze ryze české – žádné špagety ani salát Caesar tady nepotkáte. Každá dobrá restaurace má svoje signature dish a v Parlamentu je to nadýchaný slaný větrník s hovězím masem, křenovým přelivem, zelným salátem a silnou masovou šťávou. Tenhle slaný „dortíček“ se opravdu povedl! A ocenili jsme i skvělé domácí bramborové chipsy s uzenou solí a česnekovým dipem i vyladěný tatarák.

A pokud se s přáteli nad pivkem a dobrotami „rozsedíte“, po zavíračce se můžete volně přesunout do vedlejšího výčepu, kde se o vás hezky postarají až do čtyř hodin do rána!

Vinohradský Parlament, Korunní 1, Praha 2, www.vinohradskyparlament.cz

Dobrá česká hospoda, kde se skvěle najíte, Foto: archiv Together

Připravila Klára Michalová

Sdílejte článek
Štítky stůl pivo restaurace dort parlament Praha Skála česká kuchyně cukrárna restaurace s Klárou v kuchyni restaurace v Praze kremrole Bruxx Cukrář Skála Potrefená husa Sia restaurant Together Vinohradský Parlament

Návrhy pro vás

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky Nápoje

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu Maso

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu Sladké

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Maso

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Omáčky

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích Ryby a mořské plody

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin Maso

Kuře à la husa s jablky a červeným zelím – sváteční klasika z pár surovin


Přečtěte si také

Nápoje
Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Maso
Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Sladké
Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Novinky
Dnes slavíme sv. Štěpána. Koleda měla magickou moc a na stole voněla drůbež

Dnes slavíme sv. Štěpána. Koleda měla magickou moc a na stole voněla drůbež

Maso
Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Omáčky
Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Novinky
Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Jan Pípal z Vinohradského Parlamentu a jeho jistota sváteční tabule. Jak peče kachnu on?

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží Ovoce

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu Sladké

Vánoční kynutá hvězda – sváteční moučník s náplní z rybízového džemu

Maso
Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře Maso

Chlebíčky s řízkem, bramborovým salátem a koprem – tip na zužitkování sváteční večeře

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě Omáčky

Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem Nápoje

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína Předkrmy a chuťovky

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany Polévky

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Polévky
Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Skotská rybí polévka s krevetami – krémová delikatesa s chutí moře a kapkou smetany

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Předkrmy a chuťovky
Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem Předkrmy a chuťovky

Brambory na bouchačku s tuňákem – křupavá pochoutka s pikantním cottage sýrem

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Ovoce
Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Pečené grepy s mandlemi a medem – netradiční voňavý dezert, který zároveň zahřeje i osvěží

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře Sladké

Piña colada pohárky – originální tropický dezert, který připomíná dovolenou u moře

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce Sladké

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Ryby a mořské plody
Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Pikantní salát z kapra – skvělý způsob, jak zužitkovat rybu po svátcích

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Policie má poslední šanci vyřešit nejzáhadnější vraždu Česka. Za měsíc bude promlčená Nová vláda chce omezit slevy v obchodech, zákazníky prý klamou. Řetězce jsou proti Detaily Vémolova zadržení: Sebrali ho cestou k lékaři, hledali kokain. Má jít o 20 kilo

prima-zeny

Nejvtipnější momenty detektivní hry: Marcellův pozdrav, bahenní lázeň a komické počítání Baby boom celebrit v roce 2025: Které hvězdy se staly rodiči? Vánoce slavných 2025: Kotek na skok na farmě, Kavalčík se synem a Řehořková ve Vídni

prima-zoom

Pil 8 energy drinků denně a dostal mrtvici Nejstarší kouzelnický trik se točí kolem useknuté hlavy. Úžasný příběh mudrce Džediho přežil tisíce let Vnímá vás kočka jako rodiče, nebo spíš jako kotě, o které se musí starat? Rozebíráme nesmírně zapeklité téma

prima-fresh

Tuniský mátový čaj – tradiční nápoj je sladký, aromatický a podává se s oříšky Celé pečené kuře na jablkách s bylinkami – šťavnatá drůbeží pečínka pro celou rodinu Čokoládová bábovka se skořicovou náplní – voňavý dezert pro milovníky čokolády i tvarohu

prima-cool

Nový trailer Avengers 5 s Thorem První trailer návratu Peaky Blinders aneb Tommy Shelby a peklo druhé světové války 5 nejočekávanějších her roku 2026: Co dělá společnost Wolverineovi a GTA 6?

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Na Štěpána není pána: Tradice a koledy druhého svátku vánočního Kam správně vyhodit papír z dárků a jak naložit s olejem ze smažení Na Boží hod vánoční nestelte a nevěšte prádlo! Jinak může přijít neštěstí

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.