Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

S Klárou v kuchyni: Společně u stolu, nad pivem i v cukrárně

Pekingská kachna v restauraci Sia

Pekingská kachna v restauraci Sia Zdroj: archiv Together

  • Zavřít
Pekingská kachna v restauraci Sia

Pekingská kachna v restauraci Sia Zdroj: archiv Together

Když jsem dostala pozvání na gastro tour po restauracích sítě Together, ráda jsem přijala. Tahle síť totiž sdružuje místa, která patří mezi hojně navštěvované podniky, o kterých se hodně a v dobrém mluví!

Seznam.cz banner

Mezi pražské stálice už dozajista patří belgická brasserie Bruxx nebo oblíbený Vinohradský parlament, který nabízí českou kuchyni a tankové pivo Staropramen, stejně jako Potrefená husa v Hybernské ulici v centru Prahy. Novinkou, která právě září na pražském gastronomickém nebi je dvojice podniků ve Šporkovském paláci – asijská Sia a převratný Cukrář Skála.

Sladký začátek dne

Sešli jsme se s několika dalšími novináři hned po ránu v Cukrář Skála, kde nás přivítali majitelé sítě Together, Viktor Kaplan a David Petřík. A samozřejmě i Lukáš Skála, který je tváří a hlavně srdcem této neobvyklé cukrárny. Otevřený prostor s prosklenými stěnami, za kterými můžete sledovat samotnou přípravu dortů a zákusků, jednoduchá vitrína s dortíky a jeden vysoký stůl, u kterého si můžete dát na stojáka kávu a koláč… Víc toho nečekejte, tady si u kafíčka s kamarádkou nepoklábosíte. Za to tady pořídíte opravdu špičkové cukrářské výrobky, které si můžete odnést sebou a vychutnat si je v pohodlí domova.

Na co jsou zde právem hrdí, a co jde také nejvíce na odbyt, jsou klasické české zákusky jako indián, koňaková špička, punčák, kremrole či efektní laskonka kubistických tvarů. Vše je vyráběno podle původních postupů z těch nejlepších ingrediencí. A třeba vás překvapí, že laskonka je z mandlí a ne z kokosu. Ten se totiž začal používat jako levná náhražka – původní receptura je ale právě z mandlí a má jemnější chuť.

V nabídce jsou kromě dortů i domácí zmrzliny, koláče, buchty a také delikátní pralinky. Unikátní je i nabídka zmrzlinových dortů. A pokud vám zachutnají zdejší kremrole, můžete se těšit na novou pobočku Cukrář Skála v gurmet pasáži v Dlouhé, která bude právě zaměřena na kremrole s různými náplněmi.

Cukrář Skála, V Celnici 6, Praha 1, www.cukrarskala.cz

Cukrář Skála nabízí špičkové dortíky i pralinky, Foto: archiv Together

Asie v sousedství

Ve Šporkovském paláci sídlí i restaurace Sia, která si za krátkou dobu od otevření získala pověst nejprogresivnější asijské restaurace v Praze. Šéfkuchař a spolumajitel Jiří Štift zde vytvořil pulsující prostor na třech průchozích patrech, kterým dominují otevřené kuchyně. Můžete tak sledovat kuchaře při práci. Tým je složený z kuchařů z celé Asie a díky tomu jsou výsledná jídla autentická, ale s moderním švihem.

Největší specialitou podniku je pekingská kachna, která se zde připravuje tradičním postupem, který je opravdu specifický a dost náročný. Výsledkem je ale jídlo, na které se budete vracet. Jak nám Jiří Štift prozradil, kachen prodají až 4 tuny měsíčně!

V prostředním patře je kuchyně, v níž se připravují oblíbené knedlíčky všeho druhu – my jsme ochutnali vepřové a s krevetou. A dokonce si zde vyrábí i vlastní domácí nudle, což je také celkem věda :) Ve spodním patře je dominantou otevřený robata grill, na kterém vám připraví opravdové lahůdky od mořských plodů, přes zeleninu až po špičkové maso.

Sia, V Celnici 6, Praha 1, www.siarestaurant.cz

Zažijte autentický asijský street food v Sia, Foto: archiv Together

Skokem z Asie do Evropy

Z ulice V celnici jednoduše projděte pasáží Millénium do Hybernské, kde se nachází restaurace Potrefená husa. I ta má tři patra a kapacitu přes 300 míst. V nabídce nechybí Staropramen z tanku, jídelní lístek je průřezem české i evropské gastronomie, doplněný o steaky a burgery z grilu. V polední nabídce najdete téměř výhradně oblíbená česká jídla. My jsme ochutnali uzenou krkovici z Přeštíka s bramboráčkem a zelím a také výborné výpečky s bramborovým knedlíkem a smetanovým špenátem. Není divu, že během oběda je tu narváno, tady se zkrátka dobře najíte…

Potrefená Husa Hybernská, Dlážděná 7, Praha 1, www.potrefena-husa.eu

Poctivá česká kuchyně a dobré pivo na vás čeká v Potrefené huse, Foto: archiv Together

Belgie na kopci

Z centra jsme se přesunuli na Vinohrady, kde přímo na náměstí Míru, v bývalém domě Železničářů, najdete belgickou restauraci Bruxx. Těžko říct, co vyzdvihnout jako první. Jestli velkolepý secesní interiér s vysokými stropy zdobenými překrásnými štuky, velkoryse pojatý bar, kde vám načepují belgická piva, které doprovází i nabídka piv lahvových. Nebo belgická kuchyně? Hlavními položkami na menu, které byste neměli opominout, jsou pravé belgické hranolky a samozřejmě mušle! Slávky najdete každý den i v polední nabídce, točí zde asi 40 různých receptů, takže si je můžete dát každý den jinak :) V neposlední řadě tu můžete ochutnat i výběr ústřic (od 20. - 26. 4. zde probíhá speciální festival ústřic z různých koutů Evropy).

Bruxx je oblíbený i jako rodinná restaurace, disponuje totiž velkoryse pojatým dětským koutkem, který je společný i pro vedlejší restauraci… I vládce obou kuchyní je stejný – šéfkuchařem Bruxxu i Parlamentu je sympaťák Jan Pípal.

Bruxx, Náměstí Míru 9, Praha 2, www.bruxx.cz

V Bruxxu si dejte mušle, hranolky a degustační set belgických piv, Foto: archiv Together

A zpátky domů

Ve stejné budově, jen o jedny dveře dál, najdete restauraci, nebo spíš parádní hospodu, Vinohradský Parlament. I zde si majitelé dali záležet na kvalitě piva, čepuje se z tanku Staropramen a v rozlehlém prostoru na třech patrech si ho vychutnáte nejlépe ve společnosti přátel a dobrého jídla… A jídlo zde je opravdu pouze ryze české – žádné špagety ani salát Caesar tady nepotkáte. Každá dobrá restaurace má svoje signature dish a v Parlamentu je to nadýchaný slaný větrník s hovězím masem, křenovým přelivem, zelným salátem a silnou masovou šťávou. Tenhle slaný „dortíček“ se opravdu povedl! A ocenili jsme i skvělé domácí bramborové chipsy s uzenou solí a česnekovým dipem i vyladěný tatarák.

A pokud se s přáteli nad pivkem a dobrotami „rozsedíte“, po zavíračce se můžete volně přesunout do vedlejšího výčepu, kde se o vás hezky postarají až do čtyř hodin do rána!

Vinohradský Parlament, Korunní 1, Praha 2, www.vinohradskyparlament.cz

Dobrá česká hospoda, kde se skvěle najíte, Foto: archiv Together

Připravila Klára Michalová

Sdílejte článek
Štítky stůl pivo restaurace dort parlament Praha Skála česká kuchyně cukrárna restaurace s Klárou v kuchyni restaurace v Praze kremrole Bruxx Cukrář Skála Potrefená husa Sia restaurant Together Vinohradský Parlament

Návrhy pro vás

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka Recepty

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Sladké

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone Sladké

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku Sladké

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku

Hovězí masové kuličky po mongolsku – rychlá večeře plná asijské chuti Maso

Hovězí masové kuličky po mongolsku – rychlá večeře plná asijské chuti

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha


Přečtěte si také

Recepty
Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Maso
Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Prostřeno!
Prostřeno: Burrata s grilovanou broskví

Prostřeno: Burrata s grilovanou broskví

Prostřeno!
Prostřeno: Gazpacho po italsku

Prostřeno: Gazpacho po italsku

Prostřeno!
Prostřeno: Pasta all´amatriciana

Prostřeno: Pasta all´amatriciana

Prostřeno!
Prostřeno: Tiramisu podle Štěpána

Prostřeno: Tiramisu podle Štěpána

Sladké
Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Těstoviny
Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Sladké
Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone Sladké

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku Sladké

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku

Recepty
Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Anglická snídaně trochu jinak – podávaná podobně jako populární šakšuka

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Hovězí masové kuličky po mongolsku – rychlá večeře plná asijské chuti Maso

Hovězí masové kuličky po mongolsku – rychlá večeře plná asijské chuti

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase Přílohy

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Vlček: Babišovi bude vláda skřípat. Sliby o zrušení povolenek jsou jen silácké řeči ANALÝZA: Začarovaný kruh na Ukrajině. Trump může nasadit proti marnosti „izraelský model“ Spor o Babiše a Agrofert: Neuřídili byste ani stánek s párky, vmetl Knotek Pirátům a Starostům

prima-zeny

Satana vyměnila za Ježíše. Valerie hledá muže, který unese její submisivitu Do finále postoupilo pět hráčů. Věrní mezi sebou mají stále ďábelskou Miu Vojta Kotek sbírá nové životní role. Z herce už je farmář, myslivec i hasič

prima-zoom

Archeologové objevili město na dně jezera Rusko přišlo o drahocenný letoun. Stroj na testování laserových zbraní pohltily plameny Kriminalisté nasazují unikátní robotický skener. Padělaný obraz pozná za několik hodin

prima-fresh

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

prima-cool

Cameronův příští film nebude Avatar Tvůrci Stranger Things řekli, co je třeba si zopakovat před sledováním páté řady Blíží se nejlepší filmová adaptace hororové hry? Nový trailer vypadá hodně slibně

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoce zase bez sněhu! První předpověď počasí radost nedělá I čemeřice je vánoční květina. Chcete, aby vám kvetla doma na Vánoce? Adventní svícen zvládnete udělat sami. Snadný návod krok za krokem

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.