Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly
Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Lovecká sezóna je tady! Užijte si divočinu na talíři

Divočina na talíři

Divočina na talíři Zdroj: archiv Pražské řeznictví

  • Zavřít
Divočina na talíři

Divočina na talíři Zdroj: archiv Pražské řeznictví

Spousta z nás může na podzim propadnout špatné náladě. Teplé dny jsou ty tam, dříve se stmívá a ze stromů padá listí. Ale naštěstí existuje i v toto roční období něco, co vám může zvednout náladu. Třeba to, že právě začala sezóna zvěřiny.

Seznam.cz banner

Můžete si tak pochutnat na mase, které jindy tak snadno neseženete, a na chvíli zapomenout na starosti všedního dne. Upravit zvěřinu se může zdát na první pohled těžké, ale pokud se zvládnete držet několika základních instrukcí, můžete si udělat zvěřinové hody i doma.

Zvěřina má v Česku dlouhou tradici. Paroháče, kance nebo zajíce dříve vášnivě lovila šlechta, není se čemu divit. „Z nutričního hlediska má maso volně žijící zvěře spoustu výhod: zvířata mají na rozdíl od jejich komerčně chovaných kolegů dostatek pohybu a živí se pouze rostlinami v lese, žádnými průmyslovými krmivy. Díky tomu má jejich maso nižší podíl tuku, méně cholesterolu a více důležitých bílkovin a vitamínů,“ říká Vít Morkus z Pražského řeznictví. Dejte si k jelenímu ragú lehkou přílohu a máte pokrm, který beze všeho splňuje moderní nároky zdravé výživy.

Kam na dobrou zvěřinu? Pozor na černotu

Získat dříve flákotu z jelena nebo divočáka byl docela oříšek. Tedy pokud jste neměli známého myslivce, který by vám divoké dobroty dodával. To se dnes naštěstí změnilo, dobré maso můžete koupit i bez zvláštních konexí. Narazíte na něj ve větších supermarketech, tam bývá ale většinou zmražené. Pro čerstvé zamiřte na trhy nebo do dobrého řeznictví.

Na jednu věc ale musíte dávat vždy pozor: maso by mělo mít cedulku s údaji o veterinárním vyšetření a původu. Jedině ta vám může zajistit, že nekupujete tzv. černotu, tedy maso od pytláka. U takového masa není zaručena zdravotní nezávadnost, jeho konzumací se můžete nakazit závažnými chorobami.

Úpravu zvládne každý. A stojí to za to

Spousta lidí se obává, že přípravu nezvládne a bude nucena nepoživatelný pekáč s poměrně drahým masem vyhodit. Obavy jsou ale liché. Stačí se držet několika základních pravidel. Pak už můžete popustit uzdu fantazii a nebát se experimentovat i s méně tradičními surovinami.

Maso čerstvě zabité zvěře je tuhé, aby zkřehlo a získalo charakteristické aroma, je potřebné nechat jej odležet v chladném a dobře větraném prostoru. Doba zrání záleží na vícero faktorech, třeba na druhu a stáří zvěře. Pokud si nejste jistí, jak je kupované zvíře staré a jak dlouho by jeho maso mělo zrát, zeptejte se prodavačů, v každém dobrém řeznictví vám určitě rádi poradí.

Mořidlo vás neumoří

Pokud chcete zrání urychlit a dodat masu aroma, pomůžou vám mořidla. Ke klasickým mořidlům patří zelenina, ocet, koření a víno. Používá se na všechny druhy zvěře kromě kachen, u mladé zvěře také zvolte šetrnější způsob nakládání, třeba v másle, nasucho v koření nebo v podmáslí. Maso nemusíte v mořidle máčet příliš dlouho, do tekutiny se totiž uvolňují důležité látky z masa. Ale zase se výborně hodí k podlévání masa.

A co by mělo dobré mořidlo obsahovat? „Ke zvěřině skvěle pasuje kořenová zelenina, tedy mrkev, petržel nebo celer, cibule pak odstraní případné nepříjemné pachy. A k tomu jednoznačně divoké koření a bylinky, třeba celý pepř, tymián, rozmarýn, bobkový list, nové koření nebo jalovec,“ dodává Morkus.

Rozmazlujte se: se slaninou, ovocem nebo vínem

Zvěřinu dále výborně doplňuje slanina, máslo, zelí nebo houby. Jako přílohu můžete zvolit opečené brambory, kroketky, na páře připravenou zeleninu nebo klidně i klasické knedlíky. Pokud chcete dodat vašemu svátečnímu obědu nebo večeři rafinovaně dekadentní nádech, vyzkoušejte i ovoce: kromě šípků jablka, brusinky, jeřabiny, citróny, pomeranče, hroznové víno, povidla či sušené švestky.

A to vše zakončíme vínem – k výrazné zvěřině se hodí plná, vyzrálá červená vína. A zvěřinové hody můžou začít. No, nesbíhají se vám už sliny? Tak zkuste třeba tyto recepty:

Jelení kotlety na červeném víně

• 2 ks kotlet z jelena

• 200 ml červeného vína

• čerstvý rozmarýn

• 6 kuliček jalovce

• 1 červená cibule

• 4 brambory

• žampiony

• vývar

• máslo

• sůl, pepř, kmín

• šťáva z ½ citronu

1. Do pekáče vlijeme víno, přidáme nakrájenou červenou cibuli, kuličky jalovce (rozmačkané), snítky rozmarýnu. Do marinády vložíme kotlety a necháme přes noc marinovat. Troubu předehřejeme na 200 °C, brambory omyjeme, osušíme a pečeme v troubě 40 minut. Po mírném vychladnutí úderem dlaní brambory rozmáčkneme.

2. Jelení kotlety vyjmeme z marinády, osolíme, opepříme. Rozpálíme grilovací pánev, potřeme ji olejem a grilujeme 7 minut z každé strany. Kotlety přendáme na talíř a pod alobalem necháme asi 10 minut odpočinout.

3. V pánvi rozehřejeme máslo s olejem, přidáme nakrájené žampiony, které dochutíme solí a kmínem. Opečeme je dozlatova. Žampiony vyjmeme, do výpeku vlijeme vinnou marinádu z masa, přidáme vývar, provaříme do požadované hustoty. Na závěr přidáme na zjemnění omáčky máslo a citronovou šťávu.

Karbanátky z kančího masa

• 1 kg mletého kančího masa

• 2 ks cibule

• 50 g slaniny

• 2 stroužky česneku

• 1 čerstvý rohlík – nasekaný v nožovém mixeru na strouhanku

• 2 vejce

• 1 lžíce majoránky

• 3 lžíce čerstvé petrželky

• 5 ks jalovce (tlučený v hmoždíři)

• olej na smažení

• sůl, pepř

Mleté kančí maso vložte do mísy, přidejte sůl, pepř, jalovec, nakrájený česnek, cibuli, slaninu. Přidejte vejce, petrželku a majoránku. Maso rukama propracujte a tvořte karbanátky. Uprostřed každého karbanátku vytvarujte prsty důlek. Smažte na oleji. Servírujte s hořčicí, chlebem a kyselou okurkou.

TZ Pražské řeznictví, (klam)

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky koření víno maso zvěřina divočina máslo zvěřinové hody slanina jalovec pepř talíř brambor zvěřina divoká zvěř

Návrhy pro vás

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera Sladké

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví Sladké

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika Polévky

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika


Přečtěte si také

Sladké
Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Prostřeno!
Prostřeno: Damiánkův sen

Prostřeno: Damiánkův sen

Prostřeno!
Prostřeno: Hromada štěstí na talíři

Prostřeno: Hromada štěstí na talíři

Prostřeno!
Prostřeno: Kouzelný lektvar babičky Kuncové

Prostřeno: Kouzelný lektvar babičky Kuncové

Prostřeno!
Prostřeno: Dřevorubecká pochoutka

Prostřeno: Dřevorubecká pochoutka

Novinky
Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví

Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Sladké
Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Arctic Roll aneb zmrzlinová roláda v moderním pojetí – tradiční britský dezert podle Jamieho Olivera

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví Sladké

Máslové hvězdičky se skořicí a medem slepované povidly – luxusní sváteční cukroví

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví Sladké

Máslové sušenky s krémem z vaječného likéru – voňavé, křehké a svátečně jemné cukroví

Těstoviny
Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby Maso

Nadívaná vepřová krkovice s pečenými bramborami – šťavnatý oběd z trouby

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze Maso

Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Recepty
Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Marinované kapří podkovy – svěží twist na klasickou sváteční rybu

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Polévky
Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Kapustová polévka s cizrnou, klobásou a chilli – sytá a pikantní zimní klasika

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera Polévky

Švýcarská kroupová polévka se smetanou a uzeným kolenem podle Marka Fichtnera

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl Polévky

Silný hovězí vývar s morkovými knedlíčky – klasická česká polévka na sváteční stůl

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Vegetariánské
Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Maso
Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod Sladké

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel Přílohy

Rychlé špaldové halušky podle Huga Hromase – ideální jako příloha nebo základ oblíbených jídel

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Babišovo řešení střetu zájmů nemá kdo zkontrolovat, varuje právník. Vinu nese i Fialova vláda Všichni věděli, že se blíží konec. Nikdo si to nechtěl připustit, prozradil přítel Hezuckého Tragická sobota na Uherskohradišťsku: Při nehodách zemřeli na silnicích tři lidé

prima-zeny

Poslední fotka Hezuckého na veřejnosti: Pohublý, na vozíčku, přesto bavil ostatní Zákeřná nemoc udeřila rychle. Smrt přišla za necelé dva měsíce, říká přítel Hezuckého Zemřel moderátor Patrik Hezucký. Bojoval s vážnou nemocí

prima-zoom

Vzácná chobotnice váží jako dospělý člověk První zločin ve vesmíru má překvapivé rozuzlení. Zhrzená exmanželka se přiznala ke lži Jak velké horko člověk vydrží? Kromě údaje z teploměru rozhoduje ještě jedna veličina

prima-fresh

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Vánoční novinky na trhu: tipy na dobroty (nejen) na sváteční tabuli a k pečení cukroví

prima-cool

DiCaprio hvězdou pokračování krimi kultu Bez lítosti se vrací: přináší osm drsných výpovědí českých vrahů, ze kterých mrazí Finální trailer seriálu ze světa Hry o trůny má hrdiny, které si prostě zamilujete

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jedovaté vánoční květiny: Pozor na brambořík, vánoční hvězdu, čemeřici i hvězdník S vánoční výzdobou neotálejte. Stromeček si ozdobte klidně už na Mikuláše Adventní věnec může zapálit celý byt. Jak zabránit požáru od svíčky?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.