Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Vítejte na pastvě kytkožroutů

Vítejte na pastvě kytkožroutů

Vítejte na pastvě kytkožroutů Zdroj: Květinová kuchařka / David Turecký

  • Zavřít
Vítejte na pastvě kytkožroutů

Vítejte na pastvě kytkožroutů Zdroj: Květinová kuchařka / David Turecký

Květiny nemusíme jen obdivovat a dávat do vázy, spoustou z nich můžeme obohatit jídelníček. Prospějí nejen estetickému požitku z pokrmu, ale i zdraví. Chcete-li se zorientovat v tom, co na talíř patří a čemu se raději vyhnout, sáhněte po Květinové kuchařce Jany Vlkové.

Seznam.cz banner

Vaše kniha není jen kuchařkou, ale zároveň také herbářem. Kdy jste se začala zajímat o jedlé kvítí?

Jako malá holka jsem experimentovala především s růžovými kvítky jetele, z nichž jsem sála sladký nektar. To ale spadá ještě do minulého století (směje se). Můj vážnější zájem o jedlé květy paradoxně odstartovala návštěva muzea parfémů ve francouzském městě Grasse. Každý rok tam organizují semináře zaměřené na jednu konkrétní květinu. V době mé návštěvy vydali sborník o fialce. Vedle příspěvků o tom, jak fialky pěstovat, destilovat a napodobovat jejich vůni, nechybělo pojednání o jejich využití v gastronomii. Autoři zmiňovali koláče, dorty, zmrzliny i sirupy... „Podívejme se, co všechno ti žabožrouti s jídlem dokážou,“ řekla jsem si tenkrát a začala jsem se pomalu shánět po různých knihách…

Jste čistokrevná Pražačka. Kdo vás vedl k lásce k přírodě?

Vztah k přírodě ve mně rodiče pěstovali od dětství. Měli jsme chatu v jižních Čechách, kde jsem jako malá trávila velkou část prázdnin. Jezdila jsem také na tábory pod stan, nebyla tam žádná kamenná budova, kuchařky a tak podobně. Všechno jsme si dělali sami. Když se to sečte, celý červenec a srpen jsem chodila bosa a neviděla koupelnu. Byl to takový útěk do divočiny, moc ráda na to vzpomínám.

Od stanového tábora ke Květinové kuchařce jste ušla pěkný kus cesty. Posledních deset let jste pracovala jako novinářka na volné noze. Psala jste převážně o cestování a o jídle. Kde jste našla inpiraci k napsání knihy?

Inspirace leží na zemi, jen ji posbírat a naskládat do knihy – říkal Charles Bukowski. Zjistila jsem, že v mé kytkožravé knihovničce chybí titul, v němž by byly dostatečně zábavně a přitom seriózně popsány rostliny a zároveň by obsahovala lákavé recepty. Jinak mě inspiruje ledacos. Pokud se ptáte přímo na tipy a triky z Květinové kuchařky, tak je to spíš takové zrcadlo mojí „kuchařské duše“. Málokdy uvařím dvě stejná jídla, a tento experimentální přístup jsem chtěla zprostředkovat i čtenářům. Ráda se inspiruji tím, co prochází kolem.

Soutěžte o balíček originálních českých kuchařek
Soutěž FRESH

Soutěžte o balíček originálních českých kuchařek

Díval se na vás někdo divně, když jste mu řekla, že připravujete knihu o „jedlých květech“?

Ovšemže ano, všichni tito lidé dostali v knize speciální poděkování za „zdravou skepsi“. Jinak mé okolí reaguje pozitivně, pohybuji se totiž v prostředí, kde jsou jedlé květy přijímány s radostí, a pokud přijde toto téma na přetřes, tak se do diskuze zapojují většinou milovníci a nadšenci. Nebavím se o jedlém kvítí s lidmi, které to nudí. S těmi mám spoustu jiných zajímavých věcí k probírání.

Často se říká, že pobyt v přírodě léčí. Může sbírání jedlých květů sloužit jako terapie?

Určitě! Jakmile se pustíte do sběru býlí a kvítí, automaticky zapomenete na každodenní stres, mámení chytrých telefonů a podobně. Pokud vyrazíte „lovit“ do přírody, musíte se soustředit na rozpoznání správných druhů, na to, aby někde nezůstaly ležet nůžky a podobně. Doma je pak třeba rostliny zpracovávat – přebírat, čistit, omývat – a přitom je člověk zase spíš motivován k tomu, aby myslel na něco příjemného. Jako bonus je tady ještě radost z jídla. Když vidíme, kudy vedla jeho cesta na talíř, daleko víc si ho užijeme. Navíc člověk v přírodě načerpá ztracené síly.

Jedlé květy by měly pocházet z co nejčistšího prostředí. Máte zmapováno, jak je na tom území České republiky?

Na to neumím jednoznačně odpovědět. Mám slabost pro jižní Čechy, miluji tamní borovicové lesy. Čistá příroda je nepochybně i na Šumavě, kde jsem loni měla jeden víkendový seminář. Je tam krásně, ale na mě trochu zima. Ke své lítosti to téměř neznám na Moravě. Myslím, že i tam jsou nádherná místa, ale mám to bohužel trochu z ruky.

Když jdete přírodou, necháváte se svést ke spontánním „degustacím“, nebo jste spíše opatrná?

Jasně že ochutnávám! Vím, které byliny jsou opravdu hodně jedovaté a kterým botanickým skupinám se mám raději vyhnout.

Předpokládám, že „volná pastva“ může být pro amatéra dost nebezpečná...

Sbírání jedlého kvítí a býlí vyžaduje základní botanické vědomosti, respektive schopnost byliny nebo stromy jednoznačně určit. Planě rostoucí rostliny jsou ve svém vzhledu často velmi variabilní podle toho, jaké mají podmínky k životu. Začátečníkům doporučuji seznamování s rostlinami v doprovodu někoho, kdo je bezpečně pozná. Může to být i dostatečně poučený botanik amatér.

Čočka s jarním lupením
Recepty

Čočka s jarním lupením

20

Kam až jste v degustaci přírody pokročila vy? Prozradíte, jaké kvítí je vašemu srdci nejbližší?

To je, jako byste se mě ptala, které dítě mám nejraději... (směje se). Chutná mi lehce nahořklé jarní listí vyrážející ze zanedbaných trávníků, ale i pompézní letní květy, jako jsou růže, denivky nebo plamenky. Dojímají mě aromatické květy odcházejícího léta. Ale obecně je mou nejmilovanější rostlinou levandule.

Květinová kuchařka

Kniha Jany Vlkové vám poradí, kam a kdy se na lov kvítí vydat, čím se vyzbrojit nebo jakým místům a rostlinám se naopak vyhnout. Obsahuje 99 rostlinných druhů, zajímavé informace i tipy a také recepty na výtečné polévky, saláty, hlavní jídla či sladkosti.

Knihu vydalo nakladatelství Smart Press (www.smartpress.cz)

O autorce

Jana Vlková vystudovala ekologii na Přírodovědecké fakultě UK a Fakultu sociálních věd tamtéž. Vaření, jídlo a gastronomie ve všech podobách je její velkou vášní a to samé platí i pro květiny. V následujících třech měsících, což jsou zlaté časy všech kytkožroutů, bude Jana pořádat terénní i teoretické semináře, aby pomohla milovníkům jedlého kvítí a býlí orientovat se ve štědré nabídce Matky přírody. Také se chystá vytvořit „kalendář“, který by byl doplňkem Květinové kuchařky. „Představte si takový diář blaženého kytkožrouta,“ dodává na závěr.

Autor: Eva Karlasová

V novém čísle časopisu Prima FRESH najdete 5 originálních receptů s jedlým kvítím a býlím z Květinové kuchařky:

Přivítejte jaro s novým číslem časopisu Prima FRESH!
Novinky

Přivítejte jaro s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky květ rostliny příroda kniha dort květiny koláč recept zmrzlina sirup

Návrhy pro vás

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi

Prostřeno: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi

Prostřeno!
Prostřeno: Nadýchané lívance s tvarohovým krémem a ovocným rozvarem

Prostřeno: Nadýchané lívance s tvarohovým krémem a ovocným rozvarem

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka se švestkovou omáčkou z portského vína a bramborový fondán

Prostřeno: Vepřová panenka se švestkovou omáčkou z portského vína a bramborový fondán

Prostřeno!
Prostřeno: Salát na asijský způsob

Prostřeno: Salát na asijský způsob

Sladké
Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Soutěžící
Bohuslava Šilhavá je v Prostřeno! podruhé

Bohuslava Šilhavá je v Prostřeno! podruhé

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky Sladké

Vánoční kokosové sušenky – ideální cukroví pro blížící se svátky

Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Maso
Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Předkrmy a chuťovky
Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Vegetariánské
Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo Vegetariánské

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Návrh státního rozpočtu je zmetek, řekl Kalousek. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet Mráz a sníh na obzoru. Výrazné ochlazení zasáhne Česko, kdy čekat bílou nadílku v nížinách? Jak vyřeší Babiš střet zájmů? Firmy převede do zahraničí nebo se vzdá dotací, míní experti

prima-zeny

Každá komplikace je vlastně fajn, směje se Vojta Kotek problémům s chráněnými druhy Dřív jsem riskoval, dnes chci klid, říká Lukáš Vaculík. V práci sází na lidi Farmář Kotek si kvůli chráněným rostlinám pořizuje ovce jako sekačky a stěhuje kurník

prima-zoom

Město s nejdelším názvem na světě Taneční mistr sexuálně zneužíval děti ve školkách. Velké množství obětí si pečlivě dokumentoval Hrála šílenou, aby odhalila týrání pacientek v blázinci. Novinářská ikona inspirovala slavný hororový seriál

prima-fresh

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

prima-cool

Jak dlouhý bude Avatar 3? Potlesk nebere konce. Tom Felton se vrátil do role Draca Malfoye a je z toho dojemné video Ďábel nosí Pradu 2: První trailer ukazuje návrat obou hlavních hrdinek

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Adventní kalendář: 6 DIY nápadů od jutových pytlíčků po perníčky Darujte svíčku na míru: Jaká barva a tvar potěší vaše blízké? Jak skladovat umělý stromek, aby vydržel roky? Hodit se může fén

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.