Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Lívance s čerstvým ovocem a zakysanou smetanou

4–6 porce
do 2 hodin
Lívance s čerstvým ovocem a zakysanou smetanou
Lívance s čerstvým ovocem a zakysanou smetanou Autor: archiv Prima
Připravte si po vzoru Zdeňka Pohlreicha slavnostní snídani venku na grilu. Lehoučké lívance zasypejte hromadou čerstvého ovoce a udělejte si krásný start do nového dne.
Reklama

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Suroviny (4–6 porce)

Na těsto:

Reklama

Postup

  1. Těsto zpracujte a nechte pod utěrkou asi hodinu kynout. Rozpálenou pánev potřete olejem a nechte na ní rozpustit kousek másla. Pak pomocí naběračky přilijte těsto a lívance pečte z obou stran.
  2. Hotové lívance pocukrujte a poklaďte čerstvým ovocem. Na závěr přidejte lžičku zakysané smetany.
Reklama

Lívance s čerstvým ovocem a zakysanou smetanou Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama