Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Kuřecí polévka s estragonovými nočky

do 1 hodiny
Kuřecí polévka s estragonovými nočky
Kuřecí polévka s estragonovými nočky Autor: Vlado Kníž
V nové řadě kulinární show Teď vaří šéf! připravil Zdeněk Pohlreich ideální nedělní menu, v kterém samozřejmě nemohla chybět polévka. Silný kuřecí vývar se zeleninou doplnily lahodné masové nočky s estragonem.
Reklama

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Kuřecí kousky vložte do vody a přiveďte k varu.
  2. Jakmile se začne tvořit pěna, odstraňte ji pomocí naběračky a k vývaru přidejte koření a nakrájenou kořenovou zeleninu. Nechte vařit a mezitím připravte knedlíčky:
  3. V misce smíchejte mletá kuřecí prsa, nakrájený čerstvý estragon, sůl, smetanu a bílek a spojte dohromady. Pomocí lžičky vytvarujte noky a dejte je vařit do vroucí osolené vody.
  4. Vývar přeceďte přes plátýnko a přidejte do něj uvařené noky, čerstvý estragon, maso a nakrájená rajčata, která jste spařili a zbavili slupky. Polévku přelijte do teriny a podávejte.
Reklama

Kuřecí polévka s estragonovými nočky 2 Foto:

Kuřecí polévka s estragonovými nočky  Foto:

Kuřecí polévka s estragonovými nočky, foto: Vlado Kníž

Podívejte se na videorecept a vařte přímo se Šéfem:

TVŠ III (1): Kuřecí vývar s estragonovými nočky
Kuřecí vývar s estragonovými nočky
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama