Zálivka
- sójová omáčka 4 lžíce
- cukr 1 lžíce
- ocet 3 lžíce
- slunečnicový olej 1 lžíce
Postup přípravy
Kůže nejprve uvaříme v osolené vodě, vaříme minimálně půl hodiny, nesmějí být měkké, rozvařené
Vychladlé kůže nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy
K nim přidáme na nudličky nakrájenou okurku a podle chuti lisovaný česnek
Kůže s okurkou ho snesou větší množství
Pak připravíme zálivku, přelijeme směs a zamícháme
Podává se jako předkrm
Předkrm:
Kuřecí kůže na čínský způsob se salátovou okurkou
Ingredience: pro 4 osoby
- kůže ze dvou kuřat
- 1 okurka hadovka
- podle chuti česnek, sůl
- Zálivka:
- 4 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce cukru
- 3 lžíce octa
- 1 lžíce slunečnicového oleje