V misce smíchejte sójovou omáčku, rybí omáčku, chilli omáčku, víno, prolisovaný česnek, kousek nastrouhaného čerstvého zázvoru, lžíci bramborového škrobu. Tofu nakrájejte na kostičky a naložte do marinády.
Houby nakrájejte na nudličky, květák rozeberte na malé růžičky. Rozpalte pánev WOK, rozehřejte v ní lžíci oleje a osmahněte na něm sójové kostky okapané od marinády. Vyjměte, dejte stranou, přidejte olej a květák s houbami opečte. Přidejte marinádu, limetkovou šťávu a opečené tofu.
Společně krátce zvolna povařte, přidejte nať koriandru, okořeňte čerstvě mletým pepřem, případně dosolte.
Podávejte s jasmínovou rýží.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.