Prostřeno: Krkonošské kyselo

Nemoci a pomoci

Moje hodnocení
22x

Také milujete lehce nakyslou polévku z Krkonoš? Pokud sežene chlebový kvásek, můžete si ji díky tomuto receptu připravit doma.

1 porce
90 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Chlebový kvas rozšlehejte s trochou vody, osolte, přidejte sůl, kmín, předem namočené houby i s vodou.
  2. Nechte zvolna asi půl hodiny vařit.
  3. Přidejte smetanu a dochuťte octem, solí a cukrem.
  4. Do hotové polévky při servírování přidejte ve slupce uvařené, po uvaření oloupané a rozkrájené brambory a na másle umíchaná vejce s osmaženou cibulkou.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty