Prostřeno: Hovězí loupaná plec na pivu a cibuli

Ne každému štěstí přeje

Moje hodnocení
91x

Krásná flákota a dobré pivko, to jde na talíři dohromady!

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Maso prošpikujeme, opečeme a zalijeme směsí z piva a podmáslí. Přidáme cibuli, pepř, sůl a maso podusíme doměkka.
  2. Cibulku a česnek zpěníme na sádle, přidáme jalovčinky, bobkový list, cukr, necháme lehce zkaramelizovat.
  3. Přidáme kyselé zelí, rozšťouchané brambory a dáme do pekáčku. Zalijeme zakysanou smetanou.
  4. Navrch dáme nakrájené podušené maso se šťávou a zapečeme v troubě.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty