Prostřeno: Hovězí loupaná plec na pivu a cibuli
Krásná flákota a dobré pivko, to jde na talíři dohromady!
Postup přípravy
- Maso prošpikujeme, opečeme a zalijeme směsí z piva a podmáslí. Přidáme cibuli, pepř, sůl a maso podusíme doměkka.
- Cibulku a česnek zpěníme na sádle, přidáme jalovčinky, bobkový list, cukr, necháme lehce zkaramelizovat.
- Přidáme kyselé zelí, rozšťouchané brambory a dáme do pekáčku. Zalijeme zakysanou smetanou.
- Navrch dáme nakrájené podušené maso se šťávou a zapečeme v troubě.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící