Prostřeno: Hovězí flat iron steak s houbovým ragú
flat iron steak
flat iron steak
Ačkoliv to možná vypadá, že hovězí a houby nejsou zrovna kombinace, po níž byste se utloukli, tak vězte, že to není pravda!
Postup přípravy
- Maso podélně rozpůlíme, vyřízneme šlachu, nakrájíme na válečky, osolíme, opepříme a zprudka z obou stran opečeme, poté necháme odpočinout na teple.
- Šalotku a česnek zpěníme na másle, přidáme natrhanou hlívu, opečeme, osolíme, přidáme citronovou šťávu, smetanu a necháme zredukovat.
- Maso nakrájíme přes vlákna na plátky a podáváme na plátcích opečeného pečiva přelité omáčkou.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící