Prostřeno: Hovězí carbonnade
                
                                
                                                                    
        
                
                            
                    
                    
                    
    
                
                             
                    
                                        
                                    Hovězí carbonnade
                                            
             
        
        
                        
                        
                
                    
                        
                            
                                
                                                                                                                                                         
                                    
                                                                        
                                        
                                    
                                                                        
                                        
                                    
                                                                                                                                                        
                                                                                            Hovězí carbonnade
                                            
                                                                                    
                                                                     
                            
                         
                     
                 
                
             
         
     
                                     
                                    
                                                
                        
                                                
                        Pokud máte rádi kližku, pak budete tento recept milovat!
                                                
                                                
                     
                
                                
    
        
         
    
                                
                                            
                                                                                    
                                
                                                                        
                    Postup přípravy
	- Kousky masa osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka opečeme na másle a oleji. Maso vyjmeme a ve výpeku osmažíme nakrájený česnek a cibuli.
- Přidáme vinný ocet, cukr, černé pivo, koření a vývar. Maso vrátíme zpět a dáme asi na 2 hodiny dusit do trouby.
- Opečené plátky bagety potřeme dijonskou hořčicí, poskládáme je na povrch masa a ještě půl hodiny zapečeme.
                                        
                                                                
                                                                            
                                                                                    
                                                                        
                                    
                                        
                                            Zdroj receptu
                                        
                                        Prostřeno, soutěžící