Mleté hovězí maso okořeňte solí a římským kmínem a vytvarujte burgery. Piniové oříšky orestujte do zlatova, přidejte med a promíchejte. Med prošlehejte s dijonskou hořčicí a majonézou. Z fíku vydlabejte dužinu a smíchejte jí s fíkovým džemem a majonézou.
Maso na rozpálené pánvi opečte z jedné strany 2 minuty. Obraťte, přidejte na opečenou stranu plátek kozího sýru, a nechte dopéct.
Spodní díl opečené briošky potřete medovou hořčicí, přidejte rukolu, na to položte hovězí maso s kozím sýrem. Přidejte pinie s medem, horní část briošky potřenou fíkovou majonézou a přiklopte.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.