Postup přípravy
Kokosová mňamka:Vejce, vanilku a hrnek cukru moučky vyšleháme, přidáme dva hrnky hladké mouky, prášek do pečiva, hrnek vlažného mléka. Smícháme a nalijeme na plech pokrytý pečicím papírem. Vanilku, půl hrnku moučkového cukru a jeden hrnek kokosu smícháme, nasypeme na těsto a společně pečeme při 180°C. Po upečení zalijeme rovnoměrně po kapkách šlehačkou.
Mangová zmrzlina:Banány oloupeme, nakrájíme na kolečka, přendáme do plastové misky s víčkem a dáme do mrazáku. Manga oloupeme, přepůlíme, vyjmeme pecku a dužinu rovněž nakrájíme na kostičky. Přendáme do další misky s víčkem a dáme do mrazáku. Chladíme minimálně 3 hodiny, aby kostičky ovoce zmrzly. (Nejlepší je připravit si ovoce do mrazáku den předem.)Zmrzlé ovoce dáme postupně do mixéru, přidáme hustý jogurt a rozmixujeme na hladkou hmotu. Výsledek přendáme do uzavíratelné misky a dáme na 2–3 hodiny do mrazáku.