Suroviny
- smetana 2
 - polohrubá mouka 2 hrnky
 - cukr krystal 1 hrnek
 - ledové kaštany 3
 - olej 1/2 hrnek
 - kokosová tyčinka
 - mléko 1 hrnek
 - kakao 2-3 PL
 - vejce 3
 
Krém
Postup přípravy
- Všechny ingredience na korpus smícháme v míse dohromady, vzniklé těsto vlijeme do dortové formy a pečeme půl hodiny na 180 stupňů C. Upečený korpus necháme vychladnout.
 - Ve vodní lázni necháme rozpustit dvě 40% smetany a jednu 30% smetanu spolu s ledovými kaštany a vaříme, dokud se celá čokoláda nerozpustí.
 - Stále mícháme, poté odstavíme. Správně by se mělo nechat do druhého dne v ledničce. Poté hmotu vyšleháme do hustého krému, namažeme na korpus a navrch nastrouháme margotku.
 - Nakonec si vyšleháme poslední smetanu a dozdobíme jí každý kousek dortu na talíři.
 
Autor receptu: Marie Vaculíková