Postup přípravy
Játra podusíme s kořením a drceným česnekem na omastku, přidáme pomerančovou šťávu, kůru a trochu pomerančového likéru
Když jsou dostatečně měkká, rozmixujeme je a dáme na několik hodin vychladit do formy
Podáváme s dobrým pečivem
Hostitelka kachní játra nesehnala, proto použila játra kuřecí a paštiku podusila na kachním sádle.
Játra podusíme s kořením a drceným česnekem na omastku, přidáme pomerančovou šťávu, kůru a trochu pomerančového likéru
Když jsou dostatečně měkká, rozmixujeme je a dáme na několik hodin vychladit do formy
Podáváme s dobrým pečivem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living