Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Křen – zde najdete recepty z 11. dílu

Hrdina kuchyně: Křen

Hrdina kuchyně: Křen Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Křen

Hrdina kuchyně: Křen Zdroj: archiv FTV Prima / Hrdina kuchyně

Český křen býval ve světě pojmem a stále má světu co říct! Pravdou je, že sehnat dnes čerstvý český křen je trošku bojovka, ale pokud se vám to povede, rozhodně mu dejte šanci. Vyzkoušejte třeba nové recepty z pořadu Hrdina kuchyně!

Seznam.cz banner

„Kdo by neznal rozdílu mezi uzenkami s křenem a bez něho? Požívání křenu s medem a řeřichou hojí plicní neduhy. Slovem: křen jest kořením i lékem,“ tohle píše páter Ignác Paták ve svém pojednání Pěstování křenu v Malíně z roku 1873. A pokračuje: „Nejznámější křeny u nás jsou: pruský, bavorský, temešvárský, hradecký a trojský. Malínský křen však evropské pověsti požívá – a to vším právem.“ Tenhle malínský farář sám křen pěstoval a o jeho pěstování všechno sepsal.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty s křenem, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Uzená makrela s křenem a yorkshirským pudinkem

Anglické nadýchané bábovičky nemají s naším pudinkem nic společného, ale určitě stojí za vyzkoušení. Jsou totiž skvělé jako podklad pro výtečné pomazánky. Třeba výraznou rybí dochucenou štiplavým křenem.

5 PORCÍ / DO 60 MINUT

Na pomazánku:

• 200 g krémového sýra

• 200 g masa z uzené makrely

• šťáva z ½ citronu

• velká snítka pažitky

• 4–5 lžiček strouhaného čerstvého křenu

• sůl a čerstvě namletý černý pepř

Sýr promíchejte se šťávou z půlky citronu, nastrouhaným křenem, nasekanou pažitkou, trochou soli a pepře. Chuť by měla být vyvážená tak, aby byl zhruba stejně znát citron a křen. Přidejte vykostěnou, na kousky natrhanou makrelu a vše opatrně promíchejte – ryba by se neměla úplně rozmačkat. Dochuťte a nechte pomazánku chvílí odležet.

Yorskhisrký pudink / 12 ks:

• 4 menší vejce

• 300 ml mléka

• 200 g hladké mouky

• špetka soli

• slunečnicový olej

Troubu vyhřejte asi na 200 °C. Do formy na muffiny s dvanácti důlky nalijte olej (v každé díře by mělo být zhruba 2–3 mm oleje) a dejte ji rozehřát zhruba na 15 minut do trouby – z oleje by se mělo mírně kouřit. Mezitím si připravte těsto: ve větší míse rozšlehejte vajíčka, přilijte mléko a nakonec přidejte prosátou mouku. Ještě jednou vše promíchejte, v těstě nesmí být žádné hrudky, mělo by být zhruba středně husté, podobné jako na palačinky. Těsto opatrně, ale velmi rychle rozdělte do všech děr a formu vraťte do trouby. Pečte 20–25 minut, dokud nebudou pudinky hezky křupavé a dohněda zbarvené. Vydržte to a při pečení do trouby koukejte jen skrz dvířka, ať těsto nespadne.

Křenová omáčka s hovězí loupanou plecí a bramborem

Česká klasika, která se z našich jídelníčků trošku vytratila, ale rozhodně nezaslouženě. Smetanová omáčka dochucená výrazným křenem je prostě báječná.

5 PORCÍ / NAD 2 HODINY

• 1 kg loupané hovězí plece vcelku (případně krku)

• asi 2 litru hovězího vývaru

• 1250 ml mléka

• 250 ml smetany ke šlehání 33 %

• asi 120 g másla

• asi 60 g hladké mouky

• pěkný kousek čerstvého křenu (dle chuti)

• sůl

• citron a cukr podle chuti

Maso uvařte v dobře osoleném vývaru doměkka, bude to trvat asi 2 hodiny. Po uvaření nechte maso ve vývaru dojít, ať do sebe nasaje zpátky veškerou šťávu a chuť z vývaru.

V hrnci pomalu začněte restovat mouku, jakmile začne vonět, přidejte kostičky z 2/3 másla, díky tomu si máslo zachová hezkou chuť a mouka nebude padat na jazyk. Jakmile se vytvoří jíška, začněte pomalu vmíchávat chladné mléko, mírně osolte, přilejte polovinu smetany. Omáčku nechte na velmi mírném plameni vařit asi 50 minut. Musí se dobře zavařit, pak se bude mnohem lépe trávit.

Poté přidejte strouhaný křen, omáčku dochuťte cukrem, citronem, křenem a solí. Krátce, asi 3 minuty, prohřejte. Těsně před podáváním zašlehejte do horké omáčky zbylou smetanu a již mimo vařič přidejte oříšek másla, omáčce dodá sametovou barvu i chuť.

Maso nakrájejte na plátky, rozdělte na talíře a podávejte s omáčkou a vařenými bramborami. Případně doplňte taky trochu strouhaného křenu.

PRIMA TIP: Omáčku můžete zesílit také částí hovězího vývaru, který použijete místo mléka.

Chleba s pečeným vepřovým a křenovým zelím

Pořádný sendvič je skvělé jídlo. Můžete si ho dát k večeři, v létě ho zabalte s sebou na piknik nebo v zimě jako svačinu na lyžovačku. Kombinace marinovaného masa a křehkého křenového zelí je neodolatelná.

5 PORCÍ / DO 60 MINUT

Na maso:

• 1 kg vepřové krkovice

• 2 lžičky mletého hořčičného semínka

• 1 menší lžička mletého bobkového listu

• 2 lžičky mletého sušeného česneku

• 1 malá lžička mletého nového koření

• 1 malá lžička mletého koriandru

• 18 g soli

• 1 lžička mletého černého pepře

• špetka krupicového cukru

• 2 lžíce rostlinného oleje

Maso nakrájejte na 5 stejných plátků. Veškeré přísady (kromě oleje a masa) dejte do misky a smíchejte. Do krkovice ideálně z obou stran několikrát pořádně bouchněte tenderizérem – hezky křehne. Maso ze všech stran pečlivě posypte připravenou kořenicí směsí. Poté maso vložte do mísy a marinujte 1 až 5 dní v lednici (pokud není čas, alespoň chvíli při při pokojové teplotě). Maso potřete olejem a opečte z obou stran na grilu nebo na pávni. Uvnitř by mělo zůstat mírně růžové.

Na křenové zelí:

• ½ hlávky bílého zelí

• 1 lžíce cukru

• sůl a čerstvě namletý pepř

• 4–5 lžic slunečnicového oleje

• 2–3 lžíce kvasného octa

• 2 lžíce strouhaného křenu

• 1 mrkev

Zelí nastrouhejte nebo nakrájejte na tenké nudličky, dejte do mísy, pocukrujte, osolte a promačkejte rukou. Hezky zkřehne. Poté k zelí přidejte křen, nastrouhanou mrkev, olej a ocet. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.

Na servírování:

• 4 lžíce plnotučné hořčice

• 2 lžíce pikantní dijonské hořčice

• 1 lžička medu

• 10 velkých krajíců kváskového chleba

• 4 až 5 kyselých okurek

Smíchejte oba druhy hořčice s medem. Okurky nakrájejte na tenké plátky. Polovinu krajíců potřete hořčicí, rozdělte na ně plátky okurky, přidejte pěknou porci masa a nakonec taky křenového zelí. Krajíce zaklopte zbylým chlebem. Do sestavených chlebů zapíchněte dvě špejle, ať se nerozpadají. Každý chleba pak překrojte.

Vejce plněná křenovou pomazánkou

Vejce plněná efektním krémem ze žloutků, červené řepy a křenu se budou skvěle vyjímat na každém předvánočním večírku nebo silvestrovské tabuli.

5 PORCÍ / DO 30 MINUT

• 10 vajec

• 250 g krémového sýra

• čerstvě nastrouhaný křen podle chuti

• 2 lžíce vařené rozmixované červené řepy

• sůl a čerstvě namletý pepř

Vejce uvařte natvrdo, oloupejte, podélně rozkrojte na půl. Žloutky smíchejte s krémovým sýrem, rozmixovanou řepou a nastrouhaným křenem. Osolte, opepřete, pořádně promíchejte a podle potřeby přidejte křen. Pomazánkou naplňte sáček se zdobicí špičkou a nastříkejte ji do lodiček z bílků. Naplněná vejce ozdobte listy i květy pikantní lichořeřišnice.

Připravila Klára Michalová, foto Darina Křivánková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky citron kuchyně Hrdina kuchyně maso sůl mouka omáčka recept mléko český křen pepř křen Marie Doležalová křen Martin Škoda recepty s křenem

Návrhy pro vás

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule Sladké

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Ryby a mořské plody

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa Sladké

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den Sladké

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem


Přečtěte si také

Sladké
Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Sladké
Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

PR článek
Vánoce, které voní po poctivosti

Vánoce, které voní po poctivosti

Ryby a mořské plody
Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Sladké
Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Novinky
Olda Matoušek přibližuje, proč se šneci vracejí na sváteční stůl. Ochutnali jste tuto lahůdku?

Olda Matoušek přibližuje, proč se šneci vracejí na sváteční stůl. Ochutnali jste tuto lahůdku?

Polévky
Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa Sladké

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den Sladké

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Polévky
Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Únik ze smrtící pasti v Kupjansku. Detaily úspěchu Kyjev tají, Rusy chce překvapit i jinde Teroristé z ISIS promluvili o útoku na židy v Sydney. Vrahy ocenili krátkým vzkazem Evropská unie poskytne Ukrajině 90 miliard eur. Česko si vyjednalo výjimku

prima-zeny

Dojatý Kotek na vánoční zázrak nečeká. Ten největší se nám asi už stal, říká o Hubískovi Vrahem z Polabí je Tereza. Dramatické chvíle na mostě byly plné strachu i slz Vánoce moc nemusím, říká Richard Genzer. Kolegové ho pasovali na Anti Ježíška

prima-zoom

Jak zabíjí největší jedovatý had? Proč je na pivu bílá pěna, i když má jinou barvu? Poznejte tajemství, o které se můžete podělit v hospodě Poklad v hodnotě 350 miliard korun. Z nejcennějšího vraku byly vyzvednuty první artefakty, podívejte se na fotky

prima-fresh

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

prima-cool

Jak se povedl Avatar 3? Vydělá Avatar 3 víc peněz než jeho předchůdci? Letos ho překonala jen jedna disneyovka První trailer tajemné sci-fi od Spielberga odhaluje mimozemskou invazi

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Autobus jako dům snů. Žena si splnila dětský sen a žije v pojízdné knihovně Jaké vánoční nástrahy číhají na kočky a psy? Tipy, jak nestrávit svátky na veterině Noblesní orchidej Phalaenopsis je ideální vánoční květina do paneláku

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.