Suroviny
- hořčice
- cibule 2 ks
- hovězí maso 1 kg
- hřiby 500 g
- sůl
- pepř
- chilli
- sladká paprika
- hladká mouka
- kmín
- olej
- červená rýže
- jasmínová rýže
Postup přípravy
Nakrájíme si cibuli a orestujeme ji na oleji. Opláchnuté a osušené zadní hovězí si nakrájíme na plátky, které naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme a jemně posypeme sladkou paprikou a chilli. Poté maso orestujeme z obou stran na již změklé cibulce. Podlijeme hovězím vývarem a necháme dusit.
Když je maso poloměkké, přidáme hříbky a vaříme doměkka. Hotové maso vyjmeme z hrnce a šťávu zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, případně ještě dochutíme. Jako přílohu podáváme k omáčce dušenou rýži, v tomto případě smícháme dva druhy rýže.