Komerční sdělení

Halloweenské sladkosti a zdravé mlsání rozzáří oči nejen dětem

Také máte rádi podzim a Halloween? Barevné listí, sbírání kaštanů, zdobení dýní a k tomu teplý nápoj a něco sladkého na zub... Navštivte Frutiko, svět ovoce a čokolády, který i běžný svátek promění v nezapomenutelný zážitek.

Ani vy nechcete své děti ošidit o halloweenské mlsání? Avšak raději byste jim nabídli ovoce, ale nechcete své děti zklamat? Máme pro vás kompromis. Nabízíme ovocné mlsání. A to vše nyní v designu Halloweenu. Přijďte si pro ovocné kytice z čerstvého ovoce a belgické čokolády či lahodné cupcakes, dortové nanuky a další dobroty.

Zdravými sladkostmi uděláte na Halloween radost nejen dětem, ale i dospělým. Těšit se můžete na halloweenskou limitovanou edici ovocných kytic Frutiko. Kytice nabízí kombinaci ovoce v podobě čerstvých jahod, melounů, banánů, ananasu, jablíček a hroznového vína, a k tomu všemu sladkou tečku v podobě bílé a tmavé belgické čokolády. Naaranžovat ji Frutiko umí ve velikosti XS až L do keramického hrníčku, květináče či přímo do vydlabané dýně.

Pokud byste přece jen zatoužili po něčem, kde bude méně ovoce a více Halloweenu, pak jsou pro vás v nabídce nachystané oblíbené cupcakes s krémem z mascarpone a belgické čokolády doplněné o halloweenské motivy z marcipánu. Dalším hitem jsou halloweenské dortové nanuky, anglicky řečeno „cakesicles“. O co se vlastně jedná? Jde o lahodné těsto smíchané s krémem a čokoládou, zdobené do nejrůznějších podob.

Chystáte se na narozeninovou oslavu a nevíte, co darovat? Nechcete však přijít s obyčejnou kytkou? Darujte tedy neobyčejnou. V nabídce pečených dobrot Frutiko najdete i dortové kytice z muffinků a popcakes nebo klasické dorty. V podzimních barvách umí Frutiko vytvořit i květinové pugéty a krabičky čerstvých květin. Vše doručuje čerstvé a chlazené kamkoli po celé České republice, stačí jen objednat snadno on-line.

Právě teď můžete využít 10% slevu na ovocné kytice Frutiko na stránce Prima nákupy.

Autor článku

Komerční sdělení

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty