Brynzová omáčka
- brynza 100 g
Hlavní chod
- kuřecí maso 300 g
- hovězí maso 300 g
Postup přípravy
Vše rozmixujeme a dáme do mističky.
Rajská omáčka: 1 rajský protlakkapary1 stroužek česnekusůl, pepř
postup:
Vše pečlivě promícháme a dáme do mističky.
Brynzová omáčka: 100 g brynzy1 bílý jogurt1 stroužek česnekuchilli papričky
postup:
Brynzu utřeme, smícháme s jogurtem, rozetřeným česnekem a drobně nakrájenými chilli.
postup:
Maso nakrájíme na kostičky. Do nádoby na fondue dáme rozehřát olej. Maso opečeme a jíme s předem připravenými omáčkami. Jako přílohu podáváme rozpečené bagetky s bylinkovým máslem.
Hlavní chod
Fondue se zeleninou a bagetkami
Ingredience:
- 300 g vepřového masa
- 300 g kuřecího masa
- 300 g hovězího masa
- bagetky
Mangová omáčka:
- 1 mango
- lžička majonézy
- 1 stroužek česneku
- curry