Head
- ciabatta 1 ks
Postup přípravy
- rajče None
Head
- ocet None pár kapek
Postup přípravy
- ocet None pár kapek
Head
- česnek 1
Postup přípravy
- sůl None
Head
- sůl None
Postup přípravy
- šunka None
Postup přípravy
Nejprve nakrájíme rajčata na silnější kolečka. Z obou stran je opečeme na pánvi nebo na grilu a necháme vychladnout. Poté je nakrájíme na malé kostičky a dáme do mísy. Rajčata zakapeme olivovým olejem, balzamikovým octem a přidáme nasekanou petrželovou nať, osolíme, opepříme a vše zlehka promícháme.
Ciabattu nakrájíme na centimetrové plátky a opečeme je na pánvi, grilu nebo v troubě. Opečené plátky ciabatty potřeme česnekem, obložíme parmskou šunkou a navrch dáme připravenou salsu z pečených rajčat.