Na náplň
- čokoláda 1
Postup přípravy
1. Ušleháme žloutky s cukrem, přidáme kakao, olej, vanilkový cukr, vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva. Vyšleháme bílky a sníh přidáme ke kakaové směsi. Pečeme v předehřáté troubě asi na 200°C.
2. Krém připravíme z tvarohu, ušlehané šlehačky, cukru a čokolády.
Z korpusu si skleničkou vykrojíme několikapatrové dortíčky, které slepujeme krémem a poléváme rozpuštěnou čokoládou. Ozdobíme malinou a lístkem máty.
Dezert:
Čokoládové mini dortíčky
Ingredience:
Těsto:
kakao
4vejce (žloutky a bílky zvlášť)
cukr moučka
vanilkový cukr
polohrubá mouka
1 prášek do pečiva
Na náplň:
1 tvaroh
1 šlehačka
cukr moučka dle chuti
1 čokoláda na vaření nebo poleva