Head
- mascarpone 1 dávka
- tvaroh 250 g
- broskev 900 g
- piškoty 1 dávka
- citronová šťáva 1 dávka
Postup přípravy 1
- broskev 0 kus
- cukr 0 g
- citronová šťáva 0 dávka
- kůra 0
- mascarpone 0
- tvaroh 0
Postup přípravy
1
Broskve ponoříme do vařící vody a asi 3-5 minut ovoce povaříme
Po vyjmutí broskve ponoříme do studené vody a oloupeme a vypeckujeme
Třetinu broskví si dáme stranou, zbytek rozmixujeme v hrnci s cukrem, citronovou šťávou a kůrou
To vše smícháme s mascarpone a s tvarohem
2
Do misky vrstvíme piškoty, krém, na nějž můžeme dát pár plátků broskví, pak znovu piškoty a zakončíme krémem, který ozdobíme plátky broskví a mandlemi nasucho opraženými na pánvi
Moučník zakryjeme folií a dáme na 3-4 hodiny odležet a proležet do lednice