Hlavní
- broskev 10 půlek
- salát 0 kus
Zdobení
- vlašské ořechy 40 gram
Postup přípravy
Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
edkrm Broskev s nivou a ořechy Ingredience: 10 půlek kompotovaných broskví listy hlávkového salátu 40 g vlašských ořechů na zdobení náplň: 160–200 g pomazánkového másla 160–200 g nivy 2 ks sterilované okurky postup: Přichystáme si náplň
Smícháme pomazánkové máslo s nivou a přimícháme na kousky nakrájenou sterilovanou okurku
Kompot přecedíme, talíř nazdobíme salátem a broskve plníme připravenou směsí
Hotový výrobek ozdobíme vlašskými ořechy
PředkrmBroskev s nivou a ořechyIngredience:
|